Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Souhra zdánlivých náhod vede ke katastrofě, která málem připraví Alexe a Semira o život. Zjistí, že se nejedná o náhody, ale o úmysl hackera, který se chce nemilosrdně mstít. Alex se stává volavkou ve velké hře, neboť hacker má spadeno na muže, který už třicet let nespáchal žádný zločin a třicet let je na útěku. Tím mužem je Alexův otec. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Větrná harfa - Popis epizody: Semir a Alex padnou za oběť silnému počítačovému pirátu, který bez milosti přede nemilosrdný plán pomsty. - poslední epizoda Vinzenza Kiefera. Skvělé neměl jsem ho rád. - 75%. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozlučkový díl pro Alexe, který byl nuceně odejit kvůli špatné sledovanosti. Bohužel, za mě škoda, že se tento trend, kdy Kobra trochu přitvrdila a zvážněla, že se u diváků neuchytil. Tenhle díl je v rámci těch Alexových takový průměr. Jeho odchod není dopředu nijak znám, a vše se uděje poměrně rychle v tomto jednom díle, a je to tak tedy takové uspěchané. K tomu už 350 variace na ohrožení Semirovi rodiny... ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl s Alexem, který se tu moc neohřál, což je trochu škoda, mě dost seděl rozhodně jako 2. nejlepší parťák Simíra. Tady v tom díle poznal otce, který je zde zastřelen a tak se rozhodne jet hledat svou matku někam do Ria a v seriálu končí. No škoda, ale co už. ()

bicekz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý závěrečný díl s Alexem Brandtem. Díl odhalí hodně věcí o jeho minulosti. Za mě jeden z nejlepších dílů vůbec a logicky i nejlépe zpracované loučení... ()

Reklama

Reklama