Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jana, studentka medicíny, která hlídá malého Friedricha, syna sekretářky oddělení dálniční policie Susanne, je i s malým Friedrichem unesena. Podezření padá na Friedrichova otce Tommyho, kriminálníka nedávno propuštěného z vězení za dobré chování. Susanne mu nedovoluje, aby se s dítětem stýkal. Friedrichovi řekla, že jeho otec zemřel. Tommy vše popírá a Susanne vzápětí někdo volá, vyhrožuje smrtí Jany a žádá, aby mu předala mobil, který zůstal v havarovaném voze. Semir a Paul Susanne na místo předání sledují, je ale unesena... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

oldrixs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Relativně dobrý díl, Tommy se mi tady charakterově dost líbil. V závěru dojde ke konci Susanny, která v seriálu působila pěknou řádku let. Člověka to dost mrzí, je to obraz této série, kde se pomalu skoro vše rozpadá, ale aspoň, že rozloučení s ní a s její rodinou proběhlo hezky a důstojně. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S24E06! Sekretářka Susanne po spoustě let v seriálu končí, dává výpověď. Jejích starýho a otce jejího dítěte Tommyho pustili konečně z lapáku, takže si kupují letenky do teplých krajin a tradá. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama