Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 1

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak strašného už jsem dlouho neviděl. Začít film lesbama byl první strašák. A ty všechny další tragické postavy, kdy je jedna otravnější než druhá. A přejete si aby je všechny hned zabili. Konec byl celkem zajímavý, ale ten zmar už to nezachrání. To měla být i komedie? A čemu jsme se měli smát? ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Netlixovská jednohubka na páteční večer. Chápu tu skvělou satiru na generaci Z. A závěr mě vlastně neskutečně překvapil. Takže to cením a body nahoru. Ovšem ten zbytek byl tak neskutečně úmorný. Respektivě originální konec potápí ta cesta k němu. Film je natahovaný, dlouhý, nezáživný až to bolí. Navíc herecky snad zaujme jen Maria Bakalova, která je sympaťanda. Zbytek je opravdu nic moc. Ne tohle na druhou projekci opravdu není. (40 %) ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Among Us: ve filmu...... Jen kulturní barbar by nechtěl vidět film, ve kterým se opilý a zdrogovaný mileniálové zabíjej navzájem. Bodies Bodies Bodies je totiž bravurní [post]modernizací, ale kupodivu i parodií subžánru slasher se vší parádou. Jde tak o nečekaně zábavnou a geniálně vypointovanou hru s diváckým očekáváním, gen Z stereotypy [falešná kamarádství, milostný vztahy, narcismus], anti-hororovými prvky a kolektivní paranoiou, a celkově vzato jde o jeden z nejzábavnějších who-dun-it filmů za poslední roky. Kdekdo by tomu mohl vyčítat, že jde o dost jednoduchou late-summer vyvražďovačku pro tik-tokovou generaci, kde jsou výrazný chyby ve střihový skladbě (dveře jsou v jednom záběru otevřeny, v druhým zase zavřeny; to stejný platí i pro využití filmové krve). Jenže mě bohatě stačilo aby si film dělal prdel z klišé svýho žánru a já se náramně bavil. Pak už jen na divákovi záleží, zda bude hádat, kdo je sussy baka.... No a bulharka Marie Bakalova je moje nová crush a jedna z nejzajímavějších vycházejících hereček současnosti. Už teď se nemůžu dočkat na sequel Bodies bodies bodies bodies a prequel Bodies bodies. Skvělá práce Halino, Agatha Christie by z tebe měla radost! [#A24RULES!] ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tohle byl jeden z nejhorších hororů za hodně dlouhou dobu a před úplným Odpadem to zachránilo snad jen odhalení vraha, respektive spíš příčiny všech následných událostí, protože to byla tak vykokotěná pointa, že jsem se musel fakt upřímně smát a doteď vlastně nevím, jestli to brát jako fakt povedený tvůrčí fór, nebo jen podtržení celé té zoufalosti. Každopádně naprosto zásadní příčinou, proč mě celý tento film tak strašně nebavil, či trefněji řečeno sral, byly veškeré přítomné postavy, jelikož takovou partu nesympatických a otravných individuí vyskytujících se v jednom filmu, to jsem snad ještě neviděl, každou z nich jsem upřímně nesnášel a když k tomu pak ještě přihodím snad ještě katastrofálnější casting, tak já v tomto ohledu nemám co řešit, to je prostě ryzí ODPOR. Zápletka je pak na tom dost podobně, hloupá, naivní, nepřesvědčivá, všichni se tam prakticky jen devadesát minut vulgárně hádají, urážejí se a obviňují se, aby vždy někdo z nich následně nějakým vážně trapným způsobem chcíp, no prostě ubohost o hovně. Atmosféra tu jinak též nefunguje, zobrazení krvavosti a násilí se rovná nule a co se týče napětí, tak pár takových slabších momentů se sice nějakým záhadným způsobem v druhé polovině filmu vyskytne, na výsledném průserovém dojmu už ale nezachrání stejně nic. Tohle je zkrátka vážně jen těžko stravitelná podívaná, která mě naprosto v žádném ohledu nebavila, no prostě fakt zoufalý hnůj. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

za začátku je Bodies Bodies Bodies celkem otravné, pak se ovšem celkem rozjede a chvilku je to slušná zábava ala Vřískot a jemu podobné filmy.Pak ovšem přijde pasáž, která je opět uječená a otravná a až ve finále přijde zvrat, podle které to celé nejspíš mělo být něco jako parodie na slashery. To by samo osobě nebylo špatné, jenže to z celého filmu není absolutně poznat a divák ho tak bude brát jen jako další v nekonečné řadě teen vyvražďovaček. A v tomhle žánru je to bohužel jen podprůměr s celkem slušným soundtrackem...40% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (41)

  • Dívky nemohou nastartovat auto, protože je vybitá baterie, a přesto opakovaně troubí. Klakson je elektrický a s vybitou baterií ho nelze použít. Je však slyšet, jak se startér pokouší nastartovat. Baterie má minimální energii, dostatečnou pro klakson, ale ne dostatečnou pro nastartování auta. (Johnny.ARN)
  • Vzhledem k tomu, že se film odehrává téměř výhradně v temném sídle, kde jediným zdrojem světla jsou mobilní telefony, čelovka a svítící trubice, musel herce instruovat kameraman Jasper Wolf, jak mají osvětlovat scénu i sebe. Wolf prohlásil, že pokud se někdo z herců netrefí, je scéna nepoužitelná, protože by byly vidět jen tmavé siluety. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama