Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 2

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Děsně užvaněný slasher o masovém vrahovi, ze kterého se nakonec vyklube něco úplně jiného. OK, že nejde jen o další variantu na obehrané téma, by bylo fajn. Ale asi se totálně míjím s cílovou skupinou, páč ty dívčí problémy šly mimo mě. V podstatě vše tak nějak zachraňuje poslední čtvrtina, což je fakt málo. Tedy chodit s mobily místo baterek je pro divákovy oči taky docela opruz, byť logiku to má. Jako komedie mi to nepřišlo, snad jen u scénky, kdy se čtyři děvy rvou o pistoli, jsem se bavil naplno. Nevím, jakou rychlost si představuje distributor, ale společenská hra se vymykala tak dlouho, až by jeden usnul. Žánrová klišé naplněna zcela nebyla - nahota nula, gore nula - ta trocha krve snad ani nestála za řeč. Velmi dobrá kamera, naprosto příšerný soundtrack. Doporučuji jen největším zoufalcům, případně vrstevníkům postav, i když záruku zábavy jim dát nemohu. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Netlixovská jednohubka na páteční večer. Chápu tu skvělou satiru na generaci Z. A závěr mě vlastně neskutečně překvapil. Takže to cením a body nahoru. Ovšem ten zbytek byl tak neskutečně úmorný. Respektivě originální konec potápí ta cesta k němu. Film je natahovaný, dlouhý, nezáživný až to bolí. Navíc herecky snad zaujme jen Maria Bakalova, která je sympaťanda. Zbytek je opravdu nic moc. Ne tohle na druhou projekci opravdu není. (40 %) ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V první půlce mě to dost štvalo a nudilo, parta blbů do jednoho otravná a nenacházel jsem v tom žádné divácké uspokojení, ve smyslu že by to bylo jakkoli napínavé, zábavné nebo satirické. Závěrečná zhruba třetina naštěstí o dost lepší, když už tam ty blbky zbývají asi jen čtyři a tváří v tvář mrtvolám okolo se dohadují o píčovinách, tak už tam nějaký ten dobře mířený osten vůči gen Z a jejím "problémům" cítit je. Vypointování záhady výtečné, byť mě při sledování napadlo, že to bude něco v tomhle stylu. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak strašného už jsem dlouho neviděl. Začít film lesbama byl první strašák. A ty všechny další tragické postavy, kdy je jedna otravnější než druhá. A přejete si aby je všechny hned zabili. Konec byl celkem zajímavý, ale ten zmar už to nezachrání. To měla být i komedie? A čemu jsme se měli smát? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nový "Slasher" od studia A24 nedopadl úplně dle mých představ. Bylo jasné, že A24 zkusí jiný přístup k žánru a byť jsem doufal, že by to mohlo být novodobou variací na Vřískot, tak to jsem se hodně mýlil. Skupina bohatých teenagerů si během hurikánu zahraje hru, která má docela fatální následky a budou se snažit zjistit, kdo je vrahem. Všichni jsou tam sjetí, všichni mají psychické poruchy a problémy, postavy jsou hodně nesympatické a vůbec se jim nedá fandit, humor zde absentuje a o gore zde taktéž nemůže být řeč. Jako hororový slasher film selhává téměř na všech frontách, jako krimi murder mystery hříčka je to docela OK, v závěrečných minutách se to docela zajímavě vyhrocuje a má to docela netradiční twist, ale že by mě vyloženě šokoval či nadchnul říct nemůžu. Chvílemi se to dost táhne, za mne slabší počin od Studia A24. Mileniálům by se to však mohlo celkem líbit. 4/10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (41)

  • Několik kritiků poukázalo na vliv Agathy Christie, konkrétně jejího detektivního románu „And Then There Were None“ z roku 1939. (Johnny.ARN)
  • Světová premiéra filmu byla původně plánována na filmovém festivalu Sundance 2022, ale společnost A24 se nakonec kvůli hybridnímu festivalu rozhodla od filmu upustit, protože se obávala, že by mohlo dojít k úniku informací o filmu kvůli některým známým hercům. Film měl nakonec premiéru na filmovém festivalu SXSW, který měl v roce 2022 nepovinný hybridní festival. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama