Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (212)

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Když si člověk nepřečte ani obsah, ani komentáře, nepodívá se na plakát a pustí si Fresh čistě jen proto, že na tikotku viděl svou oblíbenkyni Daisy, jak tancuje hezkej taneček se sexy týpkem, je pak docela překvapenej. Překvápko to bylo povznášející a ani jsem nemusela odnést zmrzku, co jsem si ke sledování připravila – approved slabým žaludkem, masakr motorovou pilou nečekej. Daisy i Sebastian jsou sympatická dvojka, chemie mezi nima rozhodně byla, a ta chuť jeden na druhého jim vlastně zůstala taky až do konce. Děj předvídatelnej, trochu cringe, ale užila jsem si to. Jako plus pěknej interiér, v takový kuchyni se musí vařit samo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když najednou něco vypadá až moc dobře, bude v tom zpravidla háček. Nebo řeznický hák.. Dobré, když ochutnáváte cynické lidojedí dvojsmysly, horory seznámení přes sociální sítě i lehce kořeněná žánrová klišé. A pak je tam chuť patriarchálního kanibalismu, který ujídá ženy fyzicky i psychicky a je potřeba ho natřít, stejně jako se natírá krekr játrovou paštikou s česnekem a rozmarýnem. Čím víc jich vám bylo v minulosti naservírováno, tím víc vidíte, jak průměrný pokrm kuchařky na tohle téma připravily. Na obalu by mělo být napsáno 69 % masa a 31 % separátu, ale na ty čtyři karbanátky to Stanův masokombinát nakonec vytáhne.. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Děsivý námět trillerového až hororového rázu, bizarně řezaný černým humorem. Rozbor degustace elegantně servírovaného lidského masa, jak ho nepodal ani žádný z filmových Hannibalů. Se šmrncovní kameramanskou formou a sympatickou herečkou v hlavní roli. Ale čtvrtou hvězdu nedám, protože v té žánrové a pocitové všehochuti, přestože bavila od první do poslední minuty, postrádám ucelenější režijní záměr. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pre Nou je nesmierne ťažké nájsť lásku. Preto sa snaží využiť všetky moderné prostriedky a skúša rôzne zoznamky. Ani to jej však nepomáha. Všetko sa mení vo chvíli, keď stretne počas nákupu muža menom Steve. Po niekolkých stretnutiach sa do neho zamiluje, ale ešte netuší, že Steve plánuje niečo úplne iné ako spoločnú budúcnosť. - Keď som videl režisérku, očakával som nejakú feminazi / vegánsku agitku, ale vyklulo sa z toho niečo úplne iné. S výsledkom som spokojný, a hlavne som rád, že sa to vyhlo politickým alegóriam, pretože to, ako film zobrazil ''koncových odberatelov'', myslím úplne postačí. Rovnako som spokojný s hereckými výkonmi, len to mohlo byť celé o trochu kratšie. Ale za Heads Will Roll na konci tú štvrtú teda prihodím. Ak sa bude hulu držať týchto šikovných filmov ako toto alebo minulotýždňový No Exit, viem si predstaviť, že za chvílu kvalitou predbehne woke katastrofy z Netflixu. Len tak ďalej. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kulinářská šou, která před úvodními titulky kráčí směrem k milé romantické komedii a po nich  teprve přichází na řadu Kluk v akci a Žena na pultu i na háku.  Potěšily i viditelně a vlastně vtipně vyrovnané suroviny, tedy ingredience pro ženu na černo,  masovou směs, lidově "Čínu" i klasické bílé maso. Autorka se sice nepouštěla do větších akcí stran receptur, a to ani vizuálně a trochu se zklamáním ani v závěrečných titulcích jsem se nějakého toho receptíku pro domácí využití nedočkal, ale celkově dobrému dojmu z jinak pohledně vytvořeného pořadu pro milovníky dobrého jídla  to výrazně neuškodilo. Snad jen v závěru jsme se místo letmého ochutnání páně kuchaře mohli dočkat i Velké žranice, škoda.  I tak si chystám čtyři talíře. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama