Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (212)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kanibalismus sice není zrovna můj šálek kávy, ale tahle černohumorná hororová romanťárna docela slušně funguje.Mohlo to být dokonce ještě lepší, kdyby se tvůrci sami nepřipravili o moment překvapení (stačí vidět poster) a trochu to nezkrátili.Skoro dvě hodiny je na takovou poměrně jednoduchou hříčku docela dost...70% ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Vizuálně vymazlený snímek s vysoce kvalitním soundtrackem, chytrým scénářem a výbornými herci, který ovšem stojí především na suverénně rozvedeném a zpracovaném prvotním nápadu. Daná tématika sice vypadá jako čistá hororová fikce, ale že dnešní doba k podobným poměrům nesměřuje, za to bych věru ruku do ohně nedal... "Fresh" se může každopádně směle zařadit mezi špičku značně bizarních a přitom bezchybně zpracovaných příběhů, po boku titulů jako "Konkurz" nebo "Dokonalost". ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Luxusního Mikluše aneb zase jeden film, u kterého mám silné podezření, že jej sponzorovala veganská lobby (schválně, jak dlouho po zhlédnutí neřeknete „děláš si kozy“?) a ve výsledku slušná trojice. Jedno mi ale teda pořád vrtá hlavou – jak si hergot hlavní chod… tedy hlavní hrdinka oblíkla ty šaty s pouty na rukou přikurtovanými ke zdi?? ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kulinářská šou, která před úvodními titulky kráčí směrem k milé romantické komedii a po nich  teprve přichází na řadu Kluk v akci a Žena na pultu i na háku.  Potěšily i viditelně a vlastně vtipně vyrovnané suroviny, tedy ingredience pro ženu na černo,  masovou směs, lidově "Čínu" i klasické bílé maso. Autorka se sice nepouštěla do větších akcí stran receptur, a to ani vizuálně a trochu se zklamáním ani v závěrečných titulcích jsem se nějakého toho receptíku pro domácí využití nedočkal, ale celkově dobrému dojmu z jinak pohledně vytvořeného pořadu pro milovníky dobrého jídla  to výrazně neuškodilo. Snad jen v závěru jsme se místo letmého ochutnání páně kuchaře mohli dočkat i Velké žranice, škoda.  I tak si chystám čtyři talíře. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noa je poněkud naivní a lehkovážná, za což nakonec musí zaplatit. Seznamky jí napomáhají najít toho pravého, ten se ale zčistajasna zjeví v marketu uprostřed oddělení se zeleninou. Je to on! A tak šup s ním do postele a hurá na tajemný víkendový výlet. Z rozverného tuctového dramatu se stane survival, kde jde nejen o kůži. A vzápětí divák zjistí, že tohle není ten druh filmu, k němuž by se hodil tatarák. Nu a pak už to pěkně jede až k očekávanému konci. Tedy ono je vcelku jedno, jak film skončí, jelikož já čekal obě možnosti. Každopádně takhle to asi bylo lepší. Kuchyňský zápas byl výborný, lesní hned v závěsu. Jasně, třeskuté gore nebylo, byť pohled na porcování obětí se nabízel. Ale tentokrát mi to nevadilo, jelikož tenhle film si s náznaky vystačil. A kromě toho, jak se nechovat, zjistíte, zda účinnější zbraní jsou klíče nebo rýč. Jen mi chyběla odpověď na otázku, proč je ženské maso chutnější a jak to dotyčný zjistil... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama