Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (211)

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes určitou nevyrovnanost, a některý postupy herců, který vyvolávaly spíš úsměv je ten film opravdu dobrej. Hlavně chci vyzvednout určitou kultivovanost režisérky, která do filmu nenaroubovala zbytečně naturalistický scény, a počkala si až na konečný vyvrcholení. To je naprosto famózní. Tady sem si vychutnal konečnou likvidaci toho čůráčka. Navíc když ho hrál takovej slizkej ohava, jako je Stan. Pochvala je na místě. Silnejch 70%. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Fresh radím do TOP 3 roka 2022 a zároveň medzi málo známe filmy, ktoré by ste rozhodne mali vidieť. Daisy Edgar-Jones dokázala dodať dosť nedostatkové zbožie, teda sympatickú a veľmi dobre zahranú obeť. K tomu si pridajte nemarvelovské SS a dostanete bizarnú romantickú dvojicu, ktorá absolútne bez problémov odtiahne celý film na svojich skrvavených pôlkach. Namotal som sa už úvodnou rande scénou a následne som si pomľaskával na gurmánskych tulkách po všakovakých zákutiach modernej gastronómie. Jedno veľké, skvelo fungujúce, príjemné prekvapenie. ()

Reklama

haluska11 

všechny recenze uživatele

adam mckay v pozici producenta další VOD žbrndy snad nikoho nepřekvapí. tenhle film se hrozně snaží být american psycho, ale ve skutečnosti je na úrovni realističtějších 50 odstínů šedi. pan seboš předvedl (spíš než dechberoucí) do-zdi-hlavou-mlátící výkon. někomu asi zkrátka víc sekne role edgy sidekicka avengerů, než wannabe hannibal cosplayera. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Vtipná gastronomická taškařice o moderní nymfomance, která je už unavená randění s otravnými hipstery a tak se nechá sbalit v supermarketu vtíravým cigošem. Cigoše znásilní hned na prvním rande, takže jsem neměl problém s rozhodováním, komu mám fandit. Svojí retardaci podtrhne tím, že s cigošem jeden po 3 dnech známosti na chatu do lesa, tudíž není těžké odhadnout, co se bude dít. Tvůrci už nadále neotravují diváky s chozením kolem horké kaše a děj se velmi záhy promění v příjemný byznys s lidským masem, což bude díky neschopnosti Fialovy vlády brzy zažitým standardem velké části českých mužů. Potěšilo mě, že si snímek na nic nehraje a nebojí se každou chvíli vytáhnou sebe parodizující vtipný prvek. Dokonalý byl závěr s negrem, který se vydal na záchrannou misi své opičí kamarádky a při zaslechnutí výstřelu změnil své rozhodnutí a odjel pryč. A vůbec navzdory všem zažitým tradicím se tvůrci nebojí zde právě negry prezentovat jako ty zdaleka nejpříčetnější a nejinteligentnější, kteří musí pečovat o blaho a bezpečí svých retardovaných bílých přátel. [72 %] ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama