Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Když si člověk nepřečte ani obsah, ani komentáře, nepodívá se na plakát a pustí si Fresh čistě jen proto, že na tikotku viděl svou oblíbenkyni Daisy, jak tancuje hezkej taneček se sexy týpkem, je pak docela překvapenej. Překvápko to bylo povznášející a ani jsem nemusela odnést zmrzku, co jsem si ke sledování připravila – approved slabým žaludkem, masakr motorovou pilou nečekej. Daisy i Sebastian jsou sympatická dvojka, chemie mezi nima rozhodně byla, a ta chuť jeden na druhého jim vlastně zůstala taky až do konce. Děj předvídatelnej, trochu cringe, ale užila jsem si to. Jako plus pěknej interiér, v takový kuchyni se musí vařit samo. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

winter soldier zere lidi..cubky si dela na pive, obcas na vine..vychutnava si je postupne, nejdriv treba rucicku k obedu a postupne se, se svoji potravou bavi a utuzuje vztah - i nabidne co uvaril aby taky zkusila jak chutna a jak dobre ji udelal..prvni pulka pomalejsi, potom prijde na radu masterchef a je to super, ale dojebe to konec..potesi ze je na streamu 🙏 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Vtipná gastronomická taškařice o moderní nymfomance, která je už unavená randění s otravnými hipstery a tak se nechá sbalit v supermarketu vtíravým cigošem. Cigoše znásilní hned na prvním rande, takže jsem neměl problém s rozhodováním, komu mám fandit. Svojí retardaci podtrhne tím, že s cigošem jeden po 3 dnech známosti na chatu do lesa, tudíž není těžké odhadnout, co se bude dít. Tvůrci už nadále neotravují diváky s chozením kolem horké kaše a děj se velmi záhy promění v příjemný byznys s lidským masem, což bude díky neschopnosti Fialovy vlády brzy zažitým standardem velké části českých mužů. Potěšilo mě, že si snímek na nic nehraje a nebojí se každou chvíli vytáhnou sebe parodizující vtipný prvek. Dokonalý byl závěr s negrem, který se vydal na záchrannou misi své opičí kamarádky a při zaslechnutí výstřelu změnil své rozhodnutí a odjel pryč. A vůbec navzdory všem zažitým tradicím se tvůrci nebojí zde právě negry prezentovat jako ty zdaleka nejpříčetnější a nejinteligentnější, kteří musí pečovat o blaho a bezpečí svých retardovaných bílých přátel. [72 %] ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Fresh radím do TOP 3 roka 2022 a zároveň medzi málo známe filmy, ktoré by ste rozhodne mali vidieť. Daisy Edgar-Jones dokázala dodať dosť nedostatkové zbožie, teda sympatickú a veľmi dobre zahranú obeť. K tomu si pridajte nemarvelovské SS a dostanete bizarnú romantickú dvojicu, ktorá absolútne bez problémov odtiahne celý film na svojich skrvavených pôlkach. Namotal som sa už úvodnou rande scénou a následne som si pomľaskával na gurmánskych tulkách po všakovakých zákutiach modernej gastronómie. Jedno veľké, skvelo fungujúce, príjemné prekvapenie. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Vizuálně vymazlený snímek s vysoce kvalitním soundtrackem, chytrým scénářem a výbornými herci, který ovšem stojí především na suverénně rozvedeném a zpracovaném prvotním nápadu. Daná tématika sice vypadá jako čistá hororová fikce, ale že dnešní doba k podobným poměrům nesměřuje, za to bych věru ruku do ohně nedal... "Fresh" se může každopádně směle zařadit mezi špičku značně bizarních a přitom bezchybně zpracovaných příběhů, po boku titulů jako "Konkurz" nebo "Dokonalost". ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama