Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Kterého hlupáka napadlo přidat ke štítkům "komedie"? V TV programu dokonce použili pouze štítek komedie, takže jsem na to nechtěl koukat a málem mi utekl fajn thriller, který s komedií fakt NEMÁ nic společného (a to ani v rámci černého humoru). No k filmu. Kanibalských kousků moc není, takže jsem uvítal i tenhle komorněji pojatý příběh. A hned z fleku pochválím dvě věci. Tou první je úplný ZÁKLAD všech možných thrillerů, hororů či jakýchkoliv filmů obsahujících téma záporák vs oběť. Vždycky filmař musí divákovi podat oběť tak, aby si divák oběť oblíbil a fandil jí (na což se úplně kašle ve většině teenagerských hororů a což jsem nedávno kritizoval u Furiosy). A zde se to povedlo na výbornou. Hlavní hrdinka není žádná namyšlená frajle, ale normální pohodová holka, velkou zásluhu na tom má samotná herečka Daisy Edgar-Jones, která naprosto skvěle herecky vyjádřila smutek a bezmoc, až mi jí bylo líto. Jak se snažila před záporákem přátelsky přetvařovat, přičemž v myšlenkách hledá způsob, jak se z té šlamastiky dostat -> paráda. K tomu připočtu kontrast toho, že byť je mi Stan sympatický, tady jsem jeho psychouše nenáviděl (ne, to není samozřejmost, běžně fandívám záporákům). Takhle mají být postavy napsány! A druhá věc. Na konci mě hodně potěšila jedna scéna, samozřejmě neprozradím, jen doplním, že něco podobného se odehrálo ve Vřískotu 6, kde takovou scénu podali úplně nesmyslně (přímo to v komentu V6 kritizuju), naproti tomu tady ji vyřešili správně a přirozeně. Palec hore! Celkově jde o příjemnou záležitost a rád si to někdy pustím znovu. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Děsivý námět trillerového až hororového rázu, bizarně řezaný černým humorem. Rozbor degustace elegantně servírovaného lidského masa, jak ho nepodal ani žádný z filmových Hannibalů. Se šmrncovní kameramanskou formou a sympatickou herečkou v hlavní roli. Ale čtvrtou hvězdu nedám, protože v té žánrové a pocitové všehochuti, přestože bavila od první do poslední minuty, postrádám ucelenější režijní záměr. ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvápko, ktorým som si spríjemnil večer. Sebastian Stan si toho magora strihol skvelo, Daisy Edgar-Jones (pripomína len mne Anne Hathaway?) si ma získala hneď a „žral“ som ju tu. Mix hororu a kómedie je namiešaný dosť dobre a k tomu fajnovo zvolená hudba, síce chvíľku trvá kým sa to rozbehne, no nevidím v tom nejaký veľký problém. 7,5/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ČÍM  ČERSTVĚJŠÍ MASO, TÍM LEPŠÍ…“   Kulinářská záležitost, ve který jde o lov a přípravu a kterou si po dlouhým úvodu začne Sebastian Stan evidentně užívat… Je to taková pomalá psychopatická záležitost, s tragikomickým závěrem, kterou bych čekal spíš od korejců. Víc než cokoliv jinýho, to je zajímavý.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Řezník mi dává k masu dárky. 2.) Neustále mi opakuje, že má nejraději mě.  ///  Thx za titule „Libor Zukal“.             PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Fresh radím do TOP 3 roka 2022 a zároveň medzi málo známe filmy, ktoré by ste rozhodne mali vidieť. Daisy Edgar-Jones dokázala dodať dosť nedostatkové zbožie, teda sympatickú a veľmi dobre zahranú obeť. K tomu si pridajte nemarvelovské SS a dostanete bizarnú romantickú dvojicu, ktorá absolútne bez problémov odtiahne celý film na svojich skrvavených pôlkach. Namotal som sa už úvodnou rande scénou a následne som si pomľaskával na gurmánskych tulkách po všakovakých zákutiach modernej gastronómie. Jedno veľké, skvelo fungujúce, príjemné prekvapenie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama