Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Oceňuji filmy, které si dají na čas před drastickou změnou tónu a zápletky. Určitě příjemné překvapení v tomto ohledu. Avšak po této změně to začne velmi rychle nudit, film toho nemá moc co nabídnout a jen natahuje nevyhnutelný konec. Kdyby to v sobě mělo víc co říct a odvyprávět nevadilo by mi to. Klidně si mohli dát víc na čas se samotným odhalením a jen budovat nepříjemnou atmosféru. Takto to působí zbytečně dlouze. K tomu je tu silný rozkol tónu, jako by se autoři nemohli rozhodnout mezi vážnějším neuspokojivým tónem a trochu přitaženým praštěným tónem. První extrémně špatný rande mluví asi za vše. Fresh neurazí a ani nenadchne, působí to lehce jako slabá imitace Jordana Peela, která ale nemá tak hutný scénář a myšlenky. K tomu jsou tu otravně hloupé rozhodnutí postav a za mě lehce neuspokojivý konec. Přesto fajn podívaná 6/10. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Luxusního Mikluše aneb zase jeden film, u kterého mám silné podezření, že jej sponzorovala veganská lobby (schválně, jak dlouho po zhlédnutí neřeknete „děláš si kozy“?) a ve výsledku slušná trojice. Jedno mi ale teda pořád vrtá hlavou – jak si hergot hlavní chod… tedy hlavní hrdinka oblíkla ty šaty s pouty na rukou přikurtovanými ke zdi?? ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechutný šmejd, který si nacpává břicho ženským lidským masem a navíc s ním i obchoduje, láká do svého doupěte důvěřivé mladé ženy, které pak končí připoutané v zajetí a čekají na porážku. Jednou z nich je i Noa, ke které kanibal překvapivě chová výjimečný vztah. První půlhodina je hodně klidová a absolutně nenaznačuje, že půjde o hororový thriller se všemi důležitými ingrediencemi. Dojde na nechutnosti i ochutnávku jídel, ovšem film se nevyžívá jen v nechutnostech. Sází hodně na specifickou potemnělou atmosféru, nehostinné prostory, absenci policie i překvapivé dějové tahy. A do popředí jdou herecké výkony. Sebastian Stan předvede skutečně děsivého maniaka, co se dokáže okamžitě podle potřeby transformovat ze slušně vyhlížejícího muže v absolutní zrůdu. Daisy Edgar-Jones mu je pak důstojnou protihráčkou, co není jen ustrašenou ženou, ale má v rámci přežití potřebu jednat. Mimi Cave kvalitně režíruje. Udržuje poctivé napětí i tempo, umí zdůraznit bezvýchodnost situace a následně dokáže udeřit nějakou brutálnější scénou. Film je tak intenzivním zážitkem, kde je místo pro originalitu, mrazivé napětí, moment překvapení. To vše podtržené vycizelovanou režií a kvalitní hereckou sestavou. 10/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídna, pomerne nápaditá vecička. Ja to stále hovorím, láska je nebezpečná vec :D Famózne psycho dialógy a slušné herecké výkony hlavných protagonistov, ťahajú tento počin k vyšším číslam, a treba dodať, že: zaslúžene. Ja osobne som však nie presvedčený, že to mnohých pre svoje pomalé tempo ohúri. Jednoznačne mi chýba žáner dráma, ktorý by mal byť prvý v poradí medzi menovanými. Silnejšie tri - nedá sa svietiť, iba námet nestačí, pričom úplný záver, ktorý konečne preberie z polospánku, sa dal taktiež očakávať. Hlava mi taktiež neberie tie idiotské rozhodnutia postáv, ktoré kazia celkový dojem. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Vizuálně vymazlený snímek s vysoce kvalitním soundtrackem, chytrým scénářem a výbornými herci, který ovšem stojí především na suverénně rozvedeném a zpracovaném prvotním nápadu. Daná tématika sice vypadá jako čistá hororová fikce, ale že dnešní doba k podobným poměrům nesměřuje, za to bych věru ruku do ohně nedal... "Fresh" se může každopádně směle zařadit mezi špičku značně bizarních a přitom bezchybně zpracovaných příběhů, po boku titulů jako "Konkurz" nebo "Dokonalost". ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama