Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak, a teď k tomu mám napsat komentář... Já jsem měl s tímto filmem na jednu stranu problém, protože mě na rozdíl od jiných nepřitahuje násilí na ženách, ale na stranu druhou jsem sám sebe přistihl při tom, že se místy usmívám nad použitým humorem. A teď si nejsem jistý, jestli se už ze mě stává nenávratně narušený jedinec, nebo jen tvůrci zkušeně cílili na cynické svině (kterýmžto tvorem jsem už velmi dlouho). Doufám v druhou možnost, ale pro jistotu se budu radovat nad tím, že jsem jakožto kripl dokonale neschopný stát se kanibalem, a nad tím, že sám vypadám už na pohled nejedle. Jelikož v dnešní době jeden nikdy neví... / Poučení: Vždycky se zajímej o původ masa. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčená, mírně vtipná, kanibalská romanťárna s dobrou hudbou. Sice to působilo průhledně už od samého začátku, ono vlastně stačí vidět před filmem ten poster a je po překvapení, ale celkem mě to bavilo, hlavně díky sympatickému obsazení. Horor asi jen okrajově a na nějaké to maso, (není maso jako maso) dojde až v samotném závěru, který byl podle očekávání a ničím nepřekvapil. Každopádně, doporučuji při sledování nějaké to vínko a domácí paštiku :o) (51. hodnocení, 5. komentář) ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Film Fresh se krásně usadil na zdejších 70 procentech, jelikož určitě nebudu jediný, kdo se dostal do těžkého rozkolu mezi 3. a 4. hvězdou. Ovšem kvůli tomu, že na Disney podobných filmů během roku moc nepřibyde, jdu cestou schůdnější. Přeci jen Daisy Edgar-Jones aka Dakotu Johnson 2.0 chci teď pořádně vídat. [viděno na Disney+ 10.9.2022] ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Děsivý námět trillerového až hororového rázu, bizarně řezaný černým humorem. Rozbor degustace elegantně servírovaného lidského masa, jak ho nepodal ani žádný z filmových Hannibalů. Se šmrncovní kameramanskou formou a sympatickou herečkou v hlavní roli. Ale čtvrtou hvězdu nedám, protože v té žánrové a pocitové všehochuti, přestože bavila od první do poslední minuty, postrádám ucelenější režijní záměr. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle mi hodně sedlo a krásně se mi to trefilo do nálady. Mám rád, když mě film překvapí, klame tělem nebo nabídne, něco trochu jiného. A tohle mi dal tento film. Režisérka Mimi Cave odvedla parádní práci a byla radost sledovat to, co mi naservírovala. Cave přináší hodně sebevědomý film, který si je moc dobře vědom toho, čím ve výsledku je. Mnozí v tom uvidí realistický pohled na randění v době randících aplikací, někdo v tom uvidí černou komedie plnou absurdního humoru a přepálených hlášek, a pro mnohé to bude nechutný horor. Já si užil od každého trochu. Se vším dobrým a špatným. Film má krásnou vizuální stránku a moc hezky se na něj kouká. Líbilo se mi jakým způsobem funguje střih, a taky kamera od Pawla Pogorzelskiho, která střídá netypické úhly a zajímavým způsobem se pohybuje. Určitě bych rád vyzdvihnul soundtrack, protože je správně přepálený a pomáhá dotvářet atmosféru. A pak tu je ústřední dvojice. Sebastian Stan si celý film ukradl pro sebe. Stan je v této roli ďábelský a je na něm vidět, že se skvěle baví, přehrává a jde do každé scény na plno, že je radost ho sledovat. Daisy Edgar-Jones nemá, tak vděčnou roli, ale i ona předvede několik skvěle zahraných scén. Osobně jsem si film dost užil, a neměl jsem potřebu řešit logické lapsy a nebo jiné nedostatky. Fresh je povedený a zábavný film, u kterého se vyplatí moc neočekávat a nevědět. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama