Reklama

Reklama

Proti ledu

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1909 uvíznou dva průzkumníci z dánské expedice v Grónsku a čeká je boj o přežití v ledové pustině. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Nikolaj Coster-Waldau už pěknejch pár let nemůže trefit áčkovej film a tady je zase vedle. Jelikož mívám tyhle filmy o přežití rád, takže jsem těm dvěma fandil, ale že by to bylo strhující, tak to vůbec. Nad vodou film držel hlavně kameraman, nojo, měl to díky lokalitě jednoduchý, ale jinak byl film jednoduchá rutina. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slabší survival, veľa ľadu, ale nevidel som tam príliš veľa života ohrozujúcich, priam úchvatných situácií, ktoré by diváka strhli. Okrem boja s medveďom, to bolo dobré. A ani prízrak Hedy Reed z Poldarka nebol zlý, celkovo to ale žiadny Revenant teda nebol. Taký úsporný režim o prežití v divočine. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6/10). Jako survival film funguje Against the Ice na výbornou. Sněhové vločky se vám s přibývajícími minutami začnou zarývat víc a víc pod kůži až vám začne být v půlce května opravdu zima. Takže jako mrazivý thriller funguje tenhle dánský film skvěle. Jde vidět, že si museli hlavní představitelé vytrpět nemalé muka kvůli natáčení, protože natáčet v takové zimě není žádná sranda. Místy jsem měl flashbacky na film Jungle s Danielem Radcliffem díky jedná výživné scéně.  Nikolaj Coster - Waldau byl samozřejmě hlavním lákadlem na celém filmu. Nezklamal. Sekunduje mu tady mladý Joe Cole, který je mu důstojným společníkem a spoustu scén si krade pro sebe. S čím jsem měl problém byla druhá polovina filmu, která se nese v podstatně jiném duchu a podstatně pomalejším tempu. Halucinace a čekání na záchranu bylo opravdu zdlouhavé a následný konec byl pro diváka takovým vysvobozením. Občasné překrásné záběry na krajinu pokrytou ledem nám to čekání pomohou zkrátit. Přirovnal bych to třeba k Mikkelsenově survivalu Arctic. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Takovej ten klasickej ledárenskej příběh... Nic novýho pod sluncem. Akorát tady je to krapet iný v tom, že tihle borci strávili v Grónsku mrtě dlouho a o kejhák jim šlo hned několikrát. Nejvíc ujetý mi teda přišlo, že se těsně po návratu hned zase vydali pro nějakej pitomej deník :o). Herci jako dobrý, ale emocí to ve mně moc nevyvolalo... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Plakáty, upoutávky či samotný obsah lákají na klasické survival drama v nehostinné Grónské krajině, na které však skoro vůbec nedojde, a když ano, tak se týká zpravidla toho, kterého psa musí oba průzkumníci sníst. To je vlastně z celého boje o přežití vše, jelikož po zbytek filmu se oba nacházejí v chatce postavené z lodi, a čekají na záchranu, a čekají, čekají, čekají, čekají....A o tom je celý film. Marná sláva, žádné velké napětí nebo adrenalin se nedostaví. Stejně tak neosloví ani krajina samotná, která je po hříchu málo využita. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • První islandský film Netflixu. (honzikk)

Reklama

Reklama