Reklama

Reklama

Humane

Trailer

Obsahy(1)

V důsledku ekologického kolapsu, který nutí lidstvo zbavit se 20 % své populace, propuká rodinná večeře v chaos, když se plán otce zapsat se do nového vládního programu eutanazie strašlivě zvrtne. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Rozkoukal jsem tuhle mladou Cronenbergovou už před víc než dvěma týdny, ale po chvíli nakvašeně vypnul pro její mozkorvoucí scénáristický debilismus: "Jasně, kvůli přemnoženým Afričanům a přemnoženým čínským tankerům se našinci houfně pohrnou páchat euthanasie, do koše s takovou hovadinou!". Ale z nedostatku uspokojivých novinek jsem teď onu hovadinu z koše zase vytáhnul a dorazil. No, kdybych jí tam býval nechal, o nic bych sice nepřišel, ale děj se nakonec naštěstí ubíral trochu jiným směrem, než jsem myslel že bude. Taková levná, komorní, rádoby psychologizující a užvaněná psychárna z blízkobudoucího psychotického světa. Jednak se z námětu dalo vytřískat mnohem víc švandy a druhak až na týpka v roli Boba stáli všichni herci za velký houby. A samozřejmě se husa rejžová s volem scénáristou museli ještě (aspoň nepřímo) otřít trochu o ten fuj fuj bělošský rasismus a nadřazenost. Únavné. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Bodíky za ústřední nápad, obstojný cast a hlavně za asi 3 twisty, které změní směřování filmu o 180 stupňů a které si šikovně dokáží udržet divákovu pozornost, a to i přesto, že celek se nese vyloženě v průměru a že se postavy v druhé polovině chovají jako nehorázní idioti. Celý tenhle motiv by si zasloužil určitě lepší zpracování a hlavně údernější konec (který zde bohužel vyšuměl do ztracena), ale jako rychlá a odsýpající jednohubka na nudné odpoledne film vyloženě nenudí. Obyčejný (pod)průměr. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak i já budu patřit k těm u kterých po dokoukání filmu převládá zklamání. A přitom to má celkem zajímavej námět. Jen by ho to chtěl dál rozvést a nezaměřovat se jen na jednu rodinu o jejichž členech se toho divák stejně moc nedozví takže si k nim nemá v podstatě ani možnost vytvořit jakýkoliv sympatie natož pak někomu fandit. S čímž souvisí i fakt, že mu je na konci vlastně jedno jak to celý dopadne a kdo s rodinky vlastně přežije. Na celovečerní prvotinu to zas tak špatný nebylo ale hlavně nečekejte film nabitej akcí. Zkrátka a dobře jde o konverzačku s dobrým ale nevyužitým námětem kde i toho napětí je velice pomálu. Caitlin se má od tatíka ještě hodně co učit. Lepší 2hvězdy ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v tomhle duelu dcer hororových velikánů Shyamalan vs Cronenberg je o vítězi rozhodnuto. Dcera se totiž velmi nepotatila a doručila jakési ukecané Drama, které se na konci řízne Thrillerem, myslím, že Taťka ji za tohle pochvalu nedá, protože to byla nuda k posrání. Má to celkem zajímavý námět, který by mohl ve schopnějších rukou dopadnout dobře, jenže herecky je to docela špatný, tempo je hodně pomalé a v závěru kde mohlo přijít nějaké Gore, tak rozhodně se nedostaví nic satisfakčního. Tohle celkem bolelo. 3.5/10. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Já na bráchu, brácha na mě, kdo nabídne smrtce rámě?“ Njn. Být tu jen Drama/Thriller, hororoví střevožrouti by to z multiaccountů nehejtovali a mělo by to 60% jak na IMDb. Jasně, půl hodiny jen fádní konverzačka, ale jak u dveří zazvoní plešatý kápo z kafilerní firmy D.O.C.S., specializované na odchyt dobrovolníků, rozjede se krvavá vybíjená všech proti všem, taková rodinná Očista. POPULAČNÍ OKÉNKO: [][] Cronenbergova dceruška a její fámulus Sparaga neznají strejdu Gůgla?! Přelidněnost planety svádí na Čínu, Japonsko a Indii. Ehm. Dva ze tří chybně. Čína zavedla politiku jednoho dítěte už v r. 1976 a dnes mají problém opačný, stejně jako Japonsko a my, čili nízkou porodnost a de facto vymírání. A co takhle mít koule a zmínit černou Afriku? S křivkou porodnosti strmou jak stěny termitiště! [][] Uvědomělý sadista Bob byl top a tři Yorkové v psychologické hře na tři kočky a myš zaváleli. Čtvrtá hvězda je za echt cynický mediální happy end. ()

Reklama

Reklama