Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Myslím, že někde tady Carreymu došlo, že jen na pitvoření si velkou kariéru nevybuduje (byť ještě pár pitvořivých skvělých záseků dal) a že musí přidat trochu něco více. Naštěstí se mu to povedlo. Tohle je prostě ryze průměrná, milá, rodinně a životně hodnotová komedie s několika nadprůměrnými přesahy (Jeniffer Tilly). 2,5* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď sa Carrey snaží zaujať čo najväčší počet divákov, respektíve uspokojiť tých menej náročných, zoberie scenár, akým je Liar, liar. Čiže aby sa vlk nažral a ovca ostala sýta. Jednoduché polopatické posolstvo, zopár grimás a nakoniec pocit, že to bolo celkom fajn a človek si pritom príjemne, bezmyšlienkovito oddýchol. Aký má ale takáto práca zmysel pre herca, ktorý dokáže fantasticky stvárniť omnoho komplikovanejšie postavy, nechápem. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey se zde nezvykle mírní a jde o jeden z mála filmů, kde je jeho excentrický projev logicky opodstatněný příběhem. Základní zápletka je navíc dobrý nápad, ale... TEN SCÉNÁŘ! Opravdu bych rád věděl, proč jsou scénáře hraných disneyovských filmů (Můj nejoblíbenější marťan, Inspektor Gadget, Myšák Stuart Little a celá řada dalších) tak ubohé a nudné. Takže je to jen další zbytečný film. 40 % ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Carrey jako právník s neskutečným postižením, z toho pramenící kvanta trapasů (to s novou slečnou ve výtahu není moje nejoblíbenější scéna, věřte nebo ne:)). Dejdarův dabing taky v pohodě, jediné co mi vadilo (ale o to víc) byl Cary Elwes, kterého bych spálil a zahrabal (ne za výkon, ale za to koho hrál). Škoda, že v češtině ten vtip tak nevyzní...Liar - Lawyer, vždyť je to jedno:)))) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Guay, Stephen Mazur .. Už jen tuctová komedie s Jim Carrey, který na prostoru soudní síně předvádí své obvyklé skopičiny a všemožné ksichty. Vcelku slabé a trapně vtipné, za což může především scénář. Jim Carrey natočil několik dobrých komedii, ale tahle k nim rozhodně nepatří. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 45 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ke konci filmu jede Fletcher (Jim Carrey) na jezdících schodech za letadlem a v každé scéně se mu mění barva kalhot. (Karlos80)
  • Jim Carrey (Fletcher Reede) prenasleduje lietadlo na pojazdných schodoch typu NMC-Wollard TMPS-200, ktoré boli upravené pre film a dosahujú skutočnú rýchlosť až 145 km/h. (Raccoon.city)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama