Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Jim Carrey, příběh, pohodová komedie -ten se hledá těžko/// Film, který neoslní ani hereckým obsazením, ani hudbou či dokonce technickým zpracováním. Přesto se jedná o pěknou, rodinnou komedii, které kraluje Jim Carrey a k tomu mu dopomáhá pěkný námět a scénář, ušitý jemu přímo na míru. I dnes jsem se zasmál a obstojně pobavil a proto hodnotím film zaslouženými 3*/// Celkem 60%/// ()

/Pablo 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey předvádí neuvěřitelné grimasy a zvuky (nutno vidět v originále), to se mu musí nechat a některé pasáže jsou opravdu nápadité a vtipné (např: přelíčení u soudu). Jako celek se mi to však moc nepozdává: banální zápletka, kýčovitý závěr. To bych ostatně ještě přešel s ohledem na žánr, ale ten PATOS v rádoby dojemných situacích! Holt jiný, kraj jiný mrav, jak se říká, jenže těhle amerických rodinných komedií již mám dost.______Mnozí budou vědět, že do finální verze filmu se nevešla jedna kouzelná (bohužel vystřižená) scéna, což je škoda... ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Parádní “Carryovská“ komedie s Jimem, ve svých nejlepších letech. Lehké, svižné, vtipné. Parádně vymyšlená zápletka o právníkovi, který pořád jenom lže, v hlavní roli s jedním z nejlepších komiků! Jim opět válí a jeho gumový xicht je opět bezchybný :-D! Kdyby tam Jim nebyl, nebylo by to ono, ale on tam je a opět se z něho můžu potrhat smíchy. Spousty vtipných a nezapomenutelných scén a hlášek! Parádní komedie! 4 hvězdy. PS: Ostatní herci to jakž takž zvládají, ale žádná sláva. PSS: Naštěstí jsem tento film viděl s dabingem, kde Jima, dabuje Bohdan Tůma. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Liar Liar je založený na skvelom hercovi a komikovi Jimu Carrey,ktorý nám tu zasa predvádza svoje grimasy a iné tvárové mimiky.Nápad o otcovi,ktorý klame kde sa len dá a jeho nespokojnom synovi,je milý a komediálne naladený.Stankári ma potešili vydaním tohto DVD v trafikách.A nesmiem zabudnúť na Dejdarov dabing,ktorý sa mi moc nezahováral. Inak ale fajn oddychovka. /60%/ ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je od začátku do konce až moc trapný, až moc šablonovitý, až moc křečovitý a hlavně překsichtěný. S příšerně přeslazenou hudbou a černobílými postavami. Nechápu, před deseti lety, ještě v TV s hrozným dabingem, protože Dejdar ke Carreymu absolutně nesedí (poněvadž Carrey není Bart Simpson), se mi film celkem líbil. Ale hlavně scénář je prostě příšernej. Jediné povedné scény jsou ty nepoužité u závěrečných titulků. Není to Carreyho chyba a jen díky němu si film zaslouží tu jednu hvězdičku... ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Ke konci filmu jede Flatcher (Jim Carrey) na jezdících schodech za letadlem a v každé scéně se mu mění barva kalhot. (Karlos80)
  • Světová premiéra proběhla 18. března 1997 v Los Angeles. (Varan)
  • Závěrečné titulky obsahují vystřižené scény. (SONY_)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno