Reklama

Reklama

Panenka M3GAN je zázrak umělé inteligence, dokonale naprogramovaný stroj, který může být pro dítě tím nejlepším kamarádem, a co je možná ještě důležitější, dokonalým spojencem jeho rodičů. Jeho autorkou je Gemma (Allison Williams), brilantní technička, která panenku vyvíjí pro přední hračkářskou společnost. Když její sestra s manželem zahynou při autonehodě, vpadne do života Gemmy její osmiletá neteř Cady (Violet McGraw), která bouračku přežila jen s pár škrábanci. Protože Gemma to s dětmi zoufale neumí a traumatizovaná Cady potřebuje nějaké povyražení a hlavně kamarády, stane se přímo ideálním testerem pro prototyp M3GAN. Tohle rozhodnutí bude mít dalekosáhlé následky. Zpočátku se vše vyvíjí přímo skvěle – dívka se ve společnosti nové „kamarádky“ rychle zotaví a pro Gemmu je vědomí, že existuje bytost, která na Gemmu dohlédne, bude jí radit a vychovávat, ideálním řešením. Bohužel, prototypy se vyznačují tím, že bývají technicky nedokonalé a leccos se u nich může zvrtnout. Zvlášť v případě M3GAN, která je v naplnění svého klíčového poslání, tedy v ochraně Cady, ochotná udělat cokoliv. Třeba jít přes mrtvoly. (Cinemart)

(více)

Diskuze

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

PKD

Však cajk :D Jen říkám, že na ten druhý už fakt nekoukám, i když věřím, že je super. Jen u těhle menších hororů, kde je premisa jasná od začátku, nechci vidět v traileru všechny mordy a ve filmu je vidět stejně, jen  sekund delší. To nebylo nic útočného samozřejmě, tak neřvi!!! :D

na příspěvěk reagoval PKD

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Jakkob

Já už nekoukám. Podle mě už dost propálili v 1. traileru a v 2. ukážou zbytek a ve filmu neuvidíme nic :D Ne díky nechci :D Dopadne to jak s Chuckym, kdy jsme viděli celý film ve dvou trailerech.

na příspěvěk reagoval PKD, Jakkob

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Jeste lepsi. ,, Megan, co to delas? Nemuzu spat. Riziko, povolani". 😁👍👌🤖

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Hmm, takze hudba od pana, co tezce zavalel se Sunshine ci 2x  28 neco pote. 😁 

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

PKD

No jasně, že nechodím jen na trailery :D V kině ale mají takovou věrohodnější reklamu :D Každopádně, já na horory z 90% do kina jdu, ale jen na ty větší. Na ty béčka nebo céčka fakt nejdu. Já většinou o těch filmech vím dopředu, jakože dlouho, takže si už plánuji, na co do kina jo nebo ne.  Avatar 2 bude za mě pecka, co se týče zážitku v kině. Příběhově to bude možná meh, ale já chci rozhodně vizuální orgie v kině a beru to jako event. Joker je jeden z mála filmů, který jsem v kině neviděl. A po práci chodím do kina tak 8 případů z 10, kdy mám kino hned za prací :D

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

rollman1

Jo, ešče jsem si vzpoměl...já šel taky jednou z práce rovnou do kina (bylo to po1. v životě:) a považte, na takový veselý film...JOKER.;-) 

na příspěvěk reagoval rollman1

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

rollman1

Miluji lidi, co milují přívěsy/konce film. pásu v kině. Checht. A teď vážně. Nechodíš ale do kina jen na trajlery, že ne? ;-)))

na příspěvěk reagoval rollman1

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

rollman1

Na Voldemortovo meníčko se též chystám. Jen asi ne přímo do kina. Tuhle uhrančivě dhémonickou holčinu bych ale v cinema theátru zkusiti chtěl. Sice do kina na H žánr moc nechodím (z jistých dle mého logických důvodů) ale 1/za pár let, něco dám. Naposledy to bylo TO chapitola 2. ;-) Pokud by mi někdo konečně udělal mé totální srdcovky Dead Space (lhostejno který, žeru vše) či Alice madness returns, jo tak to bych před brněnským špalíčkem přímo stanoval, aby mi to neuniklo, ale jinak není tento rok nic extra, že bych vše odhodil a utíkal kalupovým stylem do kina. Žeby Avatbárt 2? Pchá. Zase na to půjde půl republiky, pak se o tom bude fšude žvaniti půl roku a pak si na to nikdo ani nevzpomene. Jako u 1. :))) Asi tak.

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Jakkob

To bezpochyby. Miluji trailery v kině :D Je to úplně o něčem jiném a trailer, který jsem viděl 5x doma, je v kině úplně jiný zážitek.

na příspěvěk reagoval PKD

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

rollman1

Ach tak, už rozumím. Takže jsi to měl tak nějak stejné, jako já chvíli před tebou ;) No tak ale dojem to na tebe podle všeho udělalo stejný, jako na mě :))

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

PKD

Děkuji, vyřídím. Na Megan s ním ale asi ještě nezajdu :D Spíš bych to viděl na Kocoura v botách? S Paní Rollmanovou snad brzy Black Panthera (Já už viděl) a nebo až Avatar no. Mezi tím mě sólo čeká ještě Violent Night a včera jsem viděl Menu. Doporučuji.

na příspěvěk reagoval PKD

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Případnému pokračování se výhledově nebráním, ostatně možností jak navázat je spousty, a ono to ani nemusí nijak navazovat, co si budem.. ;)
No na soudy je z mé strany příliš brzo, počkám si tady na film a po něm uvidím, zda budu případnému pokračování otevřen, nebo ne. Ale v zásadě s tím problém asi nemám...
...
Jinak se mi podařilo vidět ten úžasný trailer s tím creepy během po čtyřech a hlavně tím tanečkem v kině na velkém plátně a jako takový wow jsem u traileru už dlouho neměl, kor u takového, který jsem už x-krát viděl.. :O <3

na příspěvěk reagoval PKD, rollman1

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Tak nevim, zda byti rad, ale v novinkach je, ze uz je v planu rovnou pokr. Tak to mi trochu kazi zaver a to jsem ho jeste nevidel. Chjo. Snad z toho fakt nechteji delati do budoucna sagu-dojna krava. To uz dnes nikdo neumi udelati solo horror? Samoz, je ve hre moznost, ze to bude waw a sam budu chtit ihned 2. Ale radeji fakt max trilogii. Uz to vidim, kazdy dil, jina rodina/dite. A pak prijde M3GAN ve vesmiru, cestujici casem a ve Star Treku. Coz by byla bomba. Dal bych ji Pikeovi na lod. Ze by ji treba ve 2.s.privezka sebou La'an. 👍👌😂

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

bianci

Naprosto squella kompilace. Co rici na zaver? Ze se na to silene tesim cim dal vice? Zbytecne.To bude pruser. Jak se na neco noveho priis tesim.. Ale za to si muzu sam. 😉

Související novinky

Úspěch M3GAN znamená rychlý sequel

Úspěch M3GAN znamená rychlý sequel

08.01.2023

Ačkoliv kina už měsíc drtí druhý Avatar, našel producent Jason Blum přece jen zase jednou skulinku k úspěchu. Hororová M3GAN o panence s umělou inteligencí, která se vydá na dráhu dalšího Chuckyho,… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Reklama

Reklama