Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nic pro toho, kdo bere film vážně a hledá v něm niterné prožitky. Protože toto je do extrému vyhnaná groteska plná šílených nápadů, infantilních vtípků, geniálních soubojových skopičin a turbonadsázky. Po výborném prologu sice přijde poněkud slabší rozjezd, ale právě ten vám poskytne čas naladit se na správnou frekvenci, takže v okamžiku, kdy se hrdinové ocitnou na lodi a rozjede se téměř nepřetržitá a notně ztřeštěná akce, můžete si naplno vychutnat grandiózní zábavu, která nemá daleko do řádění Toma a Jerryho. Ovšem s tím, že Tom a Jerry si nikdy netroufli na tak nic tak ujetého jako je třeba videoherní souboj. ()

Idaho odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, proč? Pominu-li fakt, že v anime Ryo Saeba o Kaori nikdy ani okem šmíráka nezavadil (to že se s ní seznámil až když byla dospělá - to je další věc), že nikdy nedostal od nikoho nakládačku, že (téměř) nikoho nikdy nezastřelil, že se všem zločincům při vyslovení jména City Hunter ježily hrůzou chlupy. Zůstanou mi pouze, docela dobře udělané souboje. Co má však tohle společného s vynikající animovanou předlohou? Nic, vůbec nic! Jackie Chan udělal ze Ryo Saeby naprostého chudáka. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Fantasticky sialena vec, kombinujuca v sebe to najlepsie z Hong Kongu a "Chaplinovsky" slapstick humor. Akcia zabera asi tak 90% filmu a pani moji, je prvotriedna. Trvalo mi asi tak 15 minut, kym som sa na tuto akcnu grotesku naladil a az do konca som sa uzasne bavil. Jackie tu je jednoducho ako nezastavitelne tornado. Street fighter rulez :).(9/10) ()

Hogun

všechny recenze uživatele

Nevedel som či mám plakať, alebo sa smiať. Toto vážne nemohlo byť myslené vážne... režisér asi večer zaspal pri nejakom filme od Eda Wooda (ale predtým si zahral Streetfightera a vypil fľašu lacnej whisky) a na druhý deň sa snažil dostať svoje nočné mory na plátno :)) Tento film sa vážne nedá hodnotiť vážne ;) 0-10/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ignoroval jsem varování a pustil jsem se do této skopičiny. No nebudu to tady nějak obcházet, je to volovina kolosálních rozměrů, nedovedu si představit že by v té době měl třeba vzniknout druhý díl. Nedávno jsem viděl Chůvu v akci, ale ta je oproti tomuhle nadprůměrné geniální a nadčasové dílko. Na Městského lovce se pochopitelně již nikdy nepodívám. Jedna hvězdička za Bruce Leeho, přestože byl jen na plátně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Během závěrečného souboje použije proti Ryovi (Jackie Chan) hlavní padouch modifikovanou pistoli Beretta m93R, kterou používal hlavní hrdina filmu RoboCop (1987). (Stejšn)
  • Existují minimálně tři sestřihy filmu. Nejdelší obsahuje navíc scénu hudebního vystoupení oproti prostřednímu a v českých kinech nikdy neběžel a nebyl ani nadabován. Prostřední sestřih byl uveden v našich kinech a je nejběžněji k zhlédnutí. A nejkratší se tu a tam objevuje na kabelové televizi a je na něj pořízen český dabing. Od prostřední se liší např. vystřižením prakticky celého závěrečného souboje, ze kterého je ponechán pouze jeho začátek a vyvrcholení. (Dzin01)

Reklama

Reklama