Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

HKstars 

všechny recenze uživatele

City Hunter je adaptací japonského comicsu o svérázném detektivovi Ryu Saebovi, kterého ve filmu ztvárnil Jackie Chan... nevím zda je comicsová předloha šílená (i když japonci jsou schopní všeho ;), ale film je rozhodně to nejpodivnější na co můžete v Chanově filmografii narazit. Ryu (Jackie) získal další případ a vydává se hledat dceru japonského tiskového magnáta. Ta před ním uteče na luxusní zaoceánský parník plný milionářů, který se zrovna chystají přepadnout teroristé pod vedením Richarda Nortona. Příběh je ale to poslední o co v téhle bláznivé akční jízdě jde... Nevím jak tenhle film popsat, ale je to něco mezi komediálním úletem a naprostou parodií... Na každém kroku je nějaká narážka nebo vtipná (popř. k absurditě dovedená) situace, pokud se rovnou nebudete smát na celé kolo, garantuji vám, že po dobu sledování filmu budete mít ve tváři minimálně lehký úsměv. V kulometné záplavě humoru se neztratí ani kvalitní akční scény (s poměrně působivými parodiemi Street Fightera (ta je obzvlášť šílená) a "Game of Death"), Gary Daniels a konečně i Richard Norton ukáží, že nejsou žádná ořezávátka. Máte odvahu vydat se na ultra rychlou jízdu, která vás během 95 minut proveze světem ve kterém není nic bráno vážně? Vydrží vaše bránice hodinku a půl intenzivní masáže? Chcete Jackieho v nejlepší formě ve fantastických akčních scénách? Pokud jste řekli třikrát ano, neváhejte a City Huntera si nějak opatřete. Je to sice velká ulítlost, ale určitě se vám bude líbit. 80% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Úspěšný soukromý detektiv má za úlohu najít Shizuko, ztracenou dceru bohatého japonského podnikatele. Je to těžký úkol, protože únosci si kladou příliš tvrdé podmínky. Jakmile detektiv spatří fotky krásné Shizuko, rozhodne se udělat vše pro její vysvobození. Tvrdou pěstí a dobrým humorem detektiv překoná všechny protivníky. Scénář : Jing Wong Hudba : Romeo Díaz a James Wong. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Huh, jednoznačne najšialenejší film Jackie Chana, ktorý pripomína oživlú kreslenú grotesku v štýle Toma a Jerryho. Absurdné gagy a kung-fu súboje sú tu ešte podporené srandovnými zvukovými efektami z animákov a diabolsky sa pitvoriacimi "hercami". Tvorcovia to tlačia do extrémov a všetko tomu musí podliehať takže aj súboje vyzerajú skôr ako z nejakého filmu Buda Spencera a Terrence Hilla. Vrcholom je scéna v ktorej sa protagonisti menia na postavy z videohry Street Fighter a robia také koniny, že keď som to videl poprvýkrát skoro som sa od smiechu udusill a to bez srandy, moja bránica sa takmer roztrhla. Ako to už v Chanovkách býva, napokon dôjde na vymakaný, dlhý záverečný súboj, tentokrát so štýlovým Richardom Nortonom ktorý sa snaží vymlátiť z Jackieho dušu, ale ten sa krúti ako červík a ešte si strihne aj moonwalk. Väčšina ľudí to stráviť nedokáže, ale pár sa ich bude baviť tak ako ja. Sity Hantééééér.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najblaznivejsia Chanovka ktorou sa Jackie snazil dobit Japonsky trh. Bud ju budete milovat alebo nenavidiet. V Cineme dostala 0% hehe. Jackie tento film nema rad a ani kdejaky Japonec ho nerozchodi (zdravim Yoshiho). Ja sa nastastie u tohto filmu bavim od zaciatku do konca. Je to totalne sialene a absurdne jak z nejakej kreslenej grotesky. Jackie tu hra detektiva, ktory ma najst dceru jedneho bohaca, ale namiesto nej sa cely film neuspesne snazi najst nejake jedlo. Film s odohrava na lodi, ktoru prepadnu kvôli prachom teroristi, takze to trochu pripomina DIe Hard koncept, ale prevedenie je fakt niekde inde. Jedna absurdna scena strieda druhu. Hemzi sa to tu aj mnozstvom peknych zien a sexualnych narazok. Aj bitky su podane odlahcene, takze aj ked sa sem tam najde nejaky narocnejsi kaskadersky kusok, tak to pôsobi tak obycajne. Väcsinou su aj bitky na Jackieho netypicky predratovane a pretrikovane. Ale k vyzneniu filmu to sedi. Napriklad pri scene ked sa paroduje Street Figher. Z bitiek ma najviac rozosmiala vypomoc Bruca Lee pri Jackieho suboji z dvoma vysokymi cernochmi. Celkom solidne sa stihne predviest aj Gary Daniels, ktory Jackiemu slusne sekunduje aj v rôznych komickych grimasach. Najpôsobivejsia a akotak tradicna bitka je finalny duel s Richardom Nortonom. Aspon ta by mala uspokojit fanusikov normalnych bitiek. Takze ja som sa znova poriadne zasmial a film odporucam kazdemu, komu nevadi absurdny styl humoru. Za skusku to stoji. A ak vam to sadne, tak skuste snad este sialenejsi Wong Jingov film z rovnakeho roku Future Cops. 10/10. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Asi nejztřeštěnější Jackieho film a to vzhledem ke ztřeštěnosti některých jeho dalších filmů je už opravdu co říct. To vede k tomu, že diváci se dělí na dvě skupiny- jedni film milují, druzí ho po pár minutách vypínají (kampak asi patřil recenzent Cinemy). Já na druhou stranu se řadím do první skupiny a City Hunter patří mezi mé oblíbené Jackieho filmy, protože moc filmů mě v životě tak nerozesmálo jako právě tento. Je to zkrátka nepřetržitá záplava humoru, akce a všeho, co máme na Jackiem tak rádi. Moje oblíbené scény jsou boj ze Streetfightera, scéna s Bruce Leem a závěrečný souboj s Richardem Nortonem. A samozřejmě všechny Jackieho sny, bězvědomí přece jenom nemusí být tak špatný. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Existují minimálně tři sestřihy filmu. Nejdelší obsahuje navíc scénu hudebního vystoupení oproti prostřednímu a v českých kinech nikdy neběžel a nebyl ani nadabován. Prostřední sestřih byl uveden v našich kinech a je nejběžněji k zhlédnutí. A nejkratší se tu a tam objevuje na kabelové televizi a je na něj pořízen český dabing. Od prostřední se liší např. vystřižením prakticky celého závěrečného souboje, ze kterého je ponechán pouze jeho začátek a vyvrcholení. (Dzin01)
  • Jméno postavy E. Honda ze hry Street Fighter muselo být ve filmu změněno na E. Honde, a to kvůli smlouvě, kterou měl Jackie Chan dlouhodobě podepsanou s automobilkou Mitsubishi. (Raztubyl)

Reklama

Reklama