Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Filmu hodně pomohlo, že zde není jen Jackie Chan, ale i Michelle Yeoh. Skvěle se doplňují a navíc "Police Story 3" dál oplývá úžasnými kaskadérskými kousky, při kterých se skoro tají dech. Některé výbuchy jsou skoro až neuvěřitelné a divák se diví, že úmrtnost štábu nebyla větší. Tohle prostě nejde než obdivovat a samozřejmě se i skvěle bavit. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zatím předstírej, že házíš granáty !! Říkám předstírej !!" - "Nerozuměla sem.." ;) Každý ze tří filmů série Police Story je ve své podstatě úplně jiný, všechny si drží svoji laťku kvality neskutečně vysoko.. Jackieho mám opravdu rád, ale v případě tohoto filmu neskutečně oceňuji přidělení parťačky v podobě Michelle Yeoh, která dodala Police Story na zajímavosti i a zejména na zábavnosti, protože obzvláště jejich vzájemné popichování, ačkoliv cítíme i značný respekt obou vůči tomu druhému, patří k ozdobám toho hongkongského snímku, který jednoduše ze všech tří kousků co do komediálnosti vítězí na celé čáře.. Je jisté, že Jackie je jen jeden, ale Michelle Yeoh se mu zde stala opravdu velmi rovnocenným spoluhráčem.. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přestřelená a taky podstatně víc střílející než "bojově umělecká" akční komedie, kde si s pracovním zařazením hlavního hrdiny už opravdu nikdo hlavu neláme. Divák se naštěstí může sám lámat smíchy nad pošťuchováním Jackieho Chana s Michelle Yeoh, která je ústřední postavě série zcela rovnocennou partnerkou. Nápaditost akčních scén a jejich pološílené provedení také třetí Police Story zdobí, takže asi takhle - buď přistoupíte na styl Jackieho Chana a hongkongské filmové školy, nebo ztratíte a protrpíte přes hodinu a půl života. Já patřím do té první skupiny, takže nemám problém jít do červeného. Jelikož mi ale ke zbytku docela zásadně neseděly kratičké vsuvky temného rázu (obvykle mafiánské účtování), byla by osmdesátka přece jen krapet benevolentní. Sedmdesátka to jistí. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Výbušná jízda z pozápadnělého (a západně flákačského) Hong Kongu přes tradiční (a komunisticky disciplinovanou) Čínu a nebezpečnou (a komunisticky krutou Kambodžu) až do (rovněž pozápadnělé) muslimské Malajzie se povedla natolik, že bych se ji nebál označit za jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Na rozdíl od svých předchůdců trojka zahazuje kulturní bariéry a hodně se blíží klasické (osmdesátkové) hollywoodské škole, avšak nejde o žádnou chabou nápodobu - naopak se důmyslností akčních scén, rytmikou, choreografií i režisérskými nápady může hrdě postavit vedle toho nejlepšího, co v rámci žánru Američané kdy natočili a kaskadérskými kousky definuje úplně nový, téměř nedostižitelný level. Tleskám! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ve trojce si Jackie jako Kevin udělá výlet do komunistické Číny, kde dostane rovnocennou parťačku v podání skvělé Michelle Yeoh, která Jackieho docela zastiňuje. Samozřejmě nechybí nikdo z původního obsazení (Maggie Cheung jako Kevinova snoubenka May, Bill Tung jako Kevinův nadřízený strýček) a po pomalejším rozjezdu (tentokrát chybí nějaká úvodní akce nebo aspoň sestřih předchozího dílu) člověka čeká tradiční nálož bojového chaosu a žlutého humoru a velké finále zpátky v Hongkongu s helikoptérou a vlakem (s ozvuky Jackieho oblíbeného Friga na mašině). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Pvní honkongský film Jackie Chana se synchronizovaným zvukem (zvuk se nahrává přímo při natáčení filmu). (Rominator)
  • Pro závěrečnou scénu se musela Michelle Yeoh naučit ovládat motokrosovou motorku. Týden před natáčením scény začal její kurz, který společně s ní absolvoval také Stanley Tong, který ji chtěl jako bývalý kaskadér dodat více jistoty. Navzdory pečlivému nácviku se Yeoh během natáčení závěrečné scény zranila, když se při pádu motorky uhodila do nohy o řídítka. Otřela však slzy, upravila make-up a přes obavy režiséry scénu na druhý pokus úspěšně zvládla. (Vavča)
  • Honkongský sestřih filmu má 95 minut, španělská a americká DVD verze pak jen 87 minut. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno