Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +slušná choreografie, některé vtipné momenty -pořád to samé/// A našlo bys se mnohem více mínusů. Podstatné však je, že tento film mě moc nenadchl. Sem tam jsem se bavil, občas nudil, ale rozhodně to ve mě nezanechalo nějaký hlubší význam. Z Jackieho filmografie se jedná prostě o standart, který dnes tolik neohormý./// Celkem 52%/// ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Je to tak trochu guláš - sice nesourodý, ale chutný a pikantní: Hong Kong říznutý Jamesem Bondem v dárkovém balení à la Hollywood. Kromě toho - díváte se snad na filmy s Jackie Chanem kvůli bezchybnému scénáři ? P.S.: S žádným dílem "Police story" se "První rána" srovnávat nemůže, ale díky dynamické, kreativní choreografii akčních scén na slabší 4* přece jenom má. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rek jsem si, Jackie Chan, na to mrknu, to bude pekna komedie, jenze omyl, tohle komedie neni, tohle se tvari jako seriozni akcni kriminalka a tudiz do toho Jackie vubec nezapad, on se proste neumi tvarit vazne, takze i kdyz dej okolo je misty drsnej, tak tam jak posuk pobiha a tvari se jak debilek. Ani bitek tu moc neni, dost jsem se nudil, ale nakonec ty 3* dam. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Jackie ma nesmiernny pohybovy talent a je v podstate aj dobrym komikom. Akonahle je vsak obsadeny do seriozne tvariaceho sa filmu, je to bieda. A ked sa este k tomu prida fakt, ze ten film sa skutocne len tvari byt seriozny, vysledok je tu. Okrem dvoch troch v celku zaujimavych scen a jednej skvelej rebrikovej sceny tento film nema co ponuknut. Jackie to jednoducho vie lepsie. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Měl jsem náladu na srandokungfu. Jenže to jsem netušil, že První rána je jakousi přílepkou k sérii Police story....která mě moc nebrala. Ale co...komedie s J. Chanem nemůže být špatná, ne? Jenže ona to moc komedie není. Spíš špionážní drama s typicky Chanovskými legráckami a opičáctvím. Ty sice nepobaví vždy, ale ze strany Chana je to obdivuhodné každým coulem. Příběh je ovšem notně vyčpělý a to i když se lokace střídají jako v Bondovi...chvíli Ukrajina, pak Rusko, Austrálie, vrtulníky, honičky na lyžích, dokonce ponorka...vše je typicky starobondovské. Jenže tento typ filmů stárne velmi rychle a jen srandokungfu, mi ani náhodou nestačí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)
  • Natáčelo se v Číně, Rusku, na Ukrajině, Austrálii a v Hong Kongu. (Varan)
  • Jackie Chan si při akční scéně rozrazil rty. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama