Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (NOVA 1998) = +SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DajTo! = 5.2.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2012) = --- DER POWERMAN, tak pod týmto názvom som kedysi tento film videl a včera som si túto akčnú kung-fu smršť zopakoval vďaka VAPETu. Bez akejkoľvek nostalgie možem potvrdiť, že aj po rokoch šlape táto pecka vo vysokom tempe od začiatku dokonca. A podobne ako ostatní fanúšikovia adorujem najmä záverečnú polhoďku, v ktorej okrem ústrednej trojice rozpútajú "peklo" Benny "The Jet" Urquidez a Keith Vitali. No a mužské oko poteší aj španielska krásavica Lola Forner, ktorá je slovenským divákom známa (okrem klasickej Chanovky BOŽSKÁ RELIKVIA a.k.a. Die rechte Arm der Gotter) ako hviezda Trančíkovej rozprávky Mikola a Mikolko. (28.7.2009) ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Paráda. U téhle akční komedie sem se pobavil jako snad ještě nikdy. Vtipné scénky mají podobu moderní grotesky a všichni tři hlavní hrdinové jsou sympaťáci už jen od pohledu. Stydlivý klučina Biao Yuen, vůdce party Jackie Chan a ňouma s účesem Michaela Jacksona Sammo Hung. Bavil sem se královsky a co se týče akčních scén nezbývá mi než smeknout klobouk. Stejně jako v Navěky Drakem se tu setkali při bitce Jackie Chan a Benny Urquidez a je z toho opravdová chuťovka. Jackie i Benny do toho šlapou naplno. ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Celým filmem se táhne atmosféra vosumdesátejch, hlavně na tý diskotéce, ty jejich hadry... Bomba... K mému milému překvapení film neoplývá jen dokonalou choreografií soubojů, které jsou navíc v celé své vážnosti, vtipné, ale i velmi slušnými dialogy, které mají hlavu a patu a jsou vtipné taktéž.... Té již zmíněné atmosféře také přidává syntetizátorová hudba... Příběh naprosto dostačuje ke zvolenému stylu a tématu filmu a naprosto nikoho nemůže urazit... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sammo Hung zde se zběsilou trvalou) je prostě machr a v každém filmu Jackieho Chana, kde se s ním objeví, jde u mě Chan stranou. Navíc mě v tomhle filmu dostává, co všechno při své tělesné konstrukci zvládá. Pojízdná kantýna je hodně povedená komedie s dobrými a ztřeštěnými vtípky (hlavně když se děj odehrává v blázinci, ti blázni jsou fakt vymazlení - chlápek co si myslí, že je hodiny nemá chybu) a parádními souboji. U podobně laděných filmů není děj ani tak důležitý, tady to ještě jde, jde hlavně o humor a souboje a s tím já jsem nadmíru spokojenej. Navíc tenhle film obsahuje asi nejlepší skrytou reklamu (product placement) ve filmu, co jsem viděl. Jde o skok staré babky v jistém autě přes cestu a její následný komentář. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Dvaja kungfácky predavači občerstvenia sa podujmú ochraňovať bláznivú ženskú prenasledovanú gangstermi. Vačšinu filmu zaberajú práve trampoty s tou ženštinou a viac či menej podarené pokusy o humor. Čo sa týka očakávanej akcie, tak až do záverečnej bitky sú to v podstate len občasné fackovačky, ale Jackie s Biaom našťastie pravidelne predvádzajú nejaké tie akrobatické kúsky pre pobavenie ( napr. keď Biao vyskočí z prvého poschodia a dopadne zadkom rovno na betón ) a je tu jeden pekný skok autom. naozajstná zábava sa však rozbehne až vo finále kde si to Jackie rozdá s krpatým búchačom Bennym Urquidezom a výsledkom jej jeden z najlepších zápasov v Jackieho kariére. Ani Biao sa nechce dať zahanbiť a tak metá saltá ako o život. Bizarným detailom je Sammove kučeravé háro, asi strčil hlavu do stroja na výrobu cukrovej vaty. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Sammo Hung Kam-bo se rozhodl natočit film ve Španělsku, protože v domácím Hong Kongu by na sebe hlavní herci na ulicích kvůli své slávě strhávali příliš pozornosti okolí. Důvodem byl také fakt, že ve Španělsku bylo mnohem jednodušší dostat povolení pro natáčení ve městě. (Raztubyl)
  • Dodávka, se kterou jezdí Jackie celý film je Mitsubishi L300 ročník 1984. Taxíky v honičce na konci jsou Peugeoty 504. (dawe82)
  • Choreografiu bojových scén vytvárali Mars, Chin Ka-Lok, Benny Lai Keung-Kuen, Ka Lee, Wong Kam-Kwan a Danny Chow Yun-Gin. (Michal123)

Reklama

Reklama