Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (82)

hefoo 

všechny recenze uživatele

Tento film patrí spolu s Dragons Forever, Project A, Police Story k mojím najobľúbenejším. Já osobne Jackieho filmy doslova žeriem a to hlavne tie staršie zo 70-90 rokov...tie su najlepšie ale aj také New Police Story bolo dosť dobré... Vtomto filme nájdeme neskutočné bojové a akrobatické scénky! Jackie sa tu dokonca naučil aj na skateboarde čo sa len tak nevidí, tento film patrí k jeho najlepším! Nemám čo vytknút mám doma verziu od Dragon Dynasty s vlastnoručne upraveným dabingom aj originálom je to božie! 100% ()

Comida 

všechny recenze uživatele

V dobrém smyslu praštěně zábavná akční komedie. Je tedy pravda že soubojů během celého filmu tu zas tolik není. Proč? Protože vše si snímek šetří na grandiózní finále na zámku. Do té doby ale na těch pár bitek dojde. Nicméně děj doplňují dialogy a vtipné situace, u kterých jsem se doopravdy smál. Povinnost pro každého fanouška komedií s Jackiem Chanem a bojového umění. 9/10. ()

Reklama

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal, či tomu dať 3 alebo 4*, no asi v polovici som sa zažral do deja a bolo rozhodnuté. Jackieho filmy z 80. rokov mám radšej, než súčasné (až na pár výnimiek) a Jackie, Sammo a dovtedy pre mňa neznámy Biao Yuen sa postarali o slušný filmový zážitok. Lola v "mladšom vydaní" bola pre mňa taktiež príjemným prekvapením. Jedinou nevýhodou boli technické problémy, kedy som si stiahol občas hrubo nepresne preložené titulky. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu Jackieho kung-fu komédii tento krát pod taktovkou Sammo Hung Kam-Bo. Nemôžem si pomôcť, ale zasadenie filmu na horúci juh európy mi hlavne spočiatku evokovalo komédie dua Spencer-Hill (vznikalo v zhruba rovnakej dobe). Príbeh je jednoduchučky (to nás netrápi) a slúži viacmenej ako omáčka ku komickým situáciam. Tých je tu celkom dosť vychádzajúcich predovšetkým zo starého známeho elementu: pekná žena a dvaja chlapi. K tomu je pridružená dejová linka v podobe packalského skorodetektíva Mobyho. Mňa moc táto komediálna časť nezobrala a viac som sledoval hodinky než film. Na môj vkus a tu opičárnami celkom šetrilo a hlavne stred filmu mi prišiel dosť prázdny. A aj keď sa to tvorcovia snažili na konci dohnať, dych im viac ako na tri hviezdičky nestačil. Ešte jedna vec ! Biao Yuen s tými popolníkmi na nose vyzerá ako informatici od nás zo školy (asi si začnem dávať pozor). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další ze super řady akčních Chanovek. Opět jsem si užil v plné síle. Choreografie je výtečná a finální souboje nemají chybu. Chan a jeho spolukumpáni jsou výborní a i když by film možná trošičku potřeboval zkrátit tak vše naprosto funguje, akční scény, humor a prostě všechno. Těším se na další filmy. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Hongkongská verze se liší od evropské verze hlavním soundtrackem. To můžeme poznat v úvodu filmu a v závěrečné bitce Jackie Chan VS Benny "Jet" Urquidez. (tequilla)
  • Kvůli pověře se film jmenuje Wheels on Meals a ne "Meals on Wheels". Golden Harvest produkovala dva filmy, jejichž názvy začínaly na písmeno M (Megaforce a Menage a Trois), oba ale byly spíše propadáky. Proto přehodnotili název, aby ten samý problém nepostihl i tento film. (SG-1)
  • Americký kickboxer a herec Benny "The Jet" Urquidez byl v závěrečném soubojí s Jackie Chanem tak neuvěřitelně rychlý, že při provedení kopu z otočky zhasly všechny svíčky na svícnu, který za nimi byl. Záběr byl ve filmu použit. (Rominator)

Reklama

Reklama