Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jimmy Tong (Jackie Chan) celé dny přemýšlí, jak sbalit dívku, kterou jednou uviděl v galerii. Ale vzhledem k tomu, že je jen nesmělý taxikář, všechny jeho pokusy jsou marné. Až jednoho dne začne pracovat pro elegantního gentlemana Clarka Devlina, od kterého by se mohl nějaké ty finesy naučit. Bohužel jsou ale cílem teroristického útoku, a Devlin končí těžce zraněn v nemocnici, a Jimmy shodou nešťastných náhod dědí jeho práci tajného agenta. Ale není v tom tak úplně sám, v boji proti mocichtivému Banningovi mu pomáhá krásná agentka Del Blaine (Jennifer Love Hewitt), ale hlavně supermoderní agentský oblek, který umí naprosto vše ... Takovéto filmy s Jackie Chanem mám docela rád - člověk u nich nemusí moc přemýšlet, občas se i uspěje, a navíc si Jackie volí velmi příjemné herecké partnerky. Stejně jako v Medalionu, který je nachlup na stejné brdo jako Tuxedo a společnost mu tam dělala Claire Forlane, tak v Tuxedu její roli zdatně zastala Jennifer Love Hewitt. Jinak příběh je takový plytký, ale na to se u Chanových filmů nehraje, jen mi přišlo, že tady byla Jackieho choreografie kapku slabší... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo som si s mojou drahou lepšou polovičkou Evičkou pozrel film "Majstrov syn" (Zui quan). Bolo to natočené v roku 1978 v Hongkongu a hlavnú úlohu tam stvárnil dvadsaťštyri ročný Jackie Chan. Mal účes, s ktorým by hravo zapadol medzi členov kapely Ramones  a robil grimasy ako Jim Carrey. Ale popri tom bol mladý, svieži, predvádzal fakt náročné tréningy a vymakané bojové choreografie. Evka mi povedala, že je to omnoho lepšie ako tie jeho hollywoodske šaškárne, ktoré natočil v pokročilom veku v USA. Že je to naturálnejšie a drsnejšie, aj keď je to skryté pod maskou podivnej hongkongskej akčnej komédie. A ja som si uvedomil, že má pravdu. Na jej múdre slová som si spomenul aj teraz, keď som si pozrel americký snímok "Tuxedo". Štyridsať osem ročný Jackie Chan tu zo seba robí doslova šikmookého blbečka, cvičenú opičku. Americké doláre z neho urobili starú, trápnu, poľutovania hodnú karikatúru samého seba. ** ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

(milovníci Jackieho komiky/akce dál nečíst a dát 5*;-)) Podle čeho si Jackie Chan vybírá role? Někdy bych to moc rád věděl, protože tady je zajímavá snad jen Jennifer Love Hewitt... Hloupá zápletka vedle nulového charizmatu zloducha (kterého překonává jeho pravá ruka, vědec...) není moc dobrý základ, který stále horší Jackie nijak nezvyšuje. Takovéhle filmy prostě jen kazí svět, ale určitě někoho v 20:00 na Nově pobaví (v tom dobrém směru). Akce daleko pod průměrem, zbytečně přeefektované a ještě k tomu všemu, ani ty vtipy nejsou vtipný.... ()

listr 

všechny recenze uživatele

Podle mě to tak špatný film není, ale kdyby tam nebyl Jackie tak by to asi dopadlo ještě hůř. Největší chyba celého filmu je finální scéna, kdy se Jackie pokusí pozvat na rande tu kočku z galerie a k tomu mu pomáhá celá ulice agentů, no prostě blbost. Souboje jsou jako v jiných Jackieho filmech klasicky bláznivé, i když jich je pomálu- mě se nejvíce líbila ta první bitka s namakaným kurýrem. ()

Tadzi 

všechny recenze uživatele

James, James Tong.... Bez Jackieho Chana by ten film byl úplně o ničem, bohuže akce je povážlivě málo a zastávám názor, že herci s takovým talentem nepotřebují pomoc lan pro nadlidské skoky a výkony. Ale stejně jsem se jako u každého jeho filmu vcelku bavil... A ještě něco: zkažené záběry podbarvující titulky tentokrát stojí víte za co... :(( ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)

Reklama

Reklama