Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Já vlastně filmy s Jackiem Chanam mám hodně ráda,je to super komik a když k tomu přidá i své grymasy už tak komického obličeje,výjdou z toho scény kdy se člověk popadá za břicho smíchy,vždycky ještě čekám na konec filmu jestli budou zase vtipné scénky z natáčení.Doufám že natočí ještě hodně filmů.Jackie krásně zkloubil bojové umění,herectví a humor a to propaguje ve všech svých filmech. ()

PALINO 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mi je síce sympatický, no to nič nemení na mojom názore, že jeho americké produkcie až na niekoľko výnimiek za veľa nestoja. A TUXEDO určite nepatrí medzi tie výnimky. Priemerné spracovanie, priemerný námet a ešte priemernejší scenár by sa ešte dali ako-tak ignorovať, keby TUXEDO plnilo aspoň jednu zo základných funkcií filmu: zabávať diváka. No to sa mu počas 98 minút moc nedarí. ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mám rád Jackiho Chana a jeho akční filmy. Ostatně, bez něho by tento film nebyl tím čím je a tak i hodnocení a názor na něj stojí a padá s tím, jak moc "můžete" Jackiho. Příběh na pozadí je kravina, ale líbí se mi motiv i myšlenka s oblekem a Jimmiho trampoty v něm při pátrání. Je to film, který jsem si pustil už několikrát a do odpadu určitě nepatří. Po posledním zhlédnutí bych už tak štědrý asi nebyl, ale z nostalgie to tak nechám :). ()

Tadzi 

všechny recenze uživatele

James, James Tong.... Bez Jackieho Chana by ten film byl úplně o ničem, bohuže akce je povážlivě málo a zastávám názor, že herci s takovým talentem nepotřebují pomoc lan pro nadlidské skoky a výkony. Ale stejně jsem se jako u každého jeho filmu vcelku bavil... A ještě něco: zkažené záběry podbarvující titulky tentokrát stojí víte za co... :(( ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mnohem raději si dám Úžasňákovy, tam ty groteskní scény budou mít alespoň nějakou omluvu. Nehledě na to, že film jako celek je o několik tříd výš než tohle:P Originalita veškerá žádná, sem tam nějaký lepší vtípek (zdravíme geniálního šílence Petera Stormare), a i ta Jennifer Love Hewittová vypadá, že držela dietu až příliš dlouho...vzdych. A to to ještě rok předtím byla taková kočena... 40% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)

Reklama

Reklama