Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

PROBOHA!!!!Ať už se Jackie vzpamatuje a přestane natáčet v americe kraviny jako je Tuxedo a vrátí se zpět ke své výborné asijské tvorbě.To,co kupí v USA,je jeden průser za druhým a tahle kravina to jen podtrhuje.Ach jo :-(.Trapná akce,trapný efekty,trapný příběh,trapná komika,naprosto antiherecký výkon(ostatně jako vždy) J.L.Hewitt,trapní(a to mě zklamalo nejvíc,protože to jsou jinak mí oblíbenci) Isaacs a Stormare.JSEM fanoušek Jackieho Chana,ale ještě pár takovýchto kousků a začnu tvrdit,že jsem BÝVAL fanoušek Jackieho Chana. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Budu trapně souhlasit s ostatními a řeknu že Hewitt byla dost hrozná, otravná, příšerná atd atd... Samotný film byl debilní pitomost, což nevadilo, kdyby byl aspoň akční (což moc nebyl) nebo vtipnej (což bohužel taky ne). Jackie má pár fajn scén, ale moc to nezachrání. A světe div se, ani ty nepovedený záběry za moc nestály. ()

Reklama

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Já vlastně filmy s Jackiem Chanam mám hodně ráda,je to super komik a když k tomu přidá i své grymasy už tak komického obličeje,výjdou z toho scény kdy se člověk popadá za břicho smíchy,vždycky ještě čekám na konec filmu jestli budou zase vtipné scénky z natáčení.Doufám že natočí ještě hodně filmů.Jackie krásně zkloubil bojové umění,herectví a humor a to propaguje ve všech svých filmech. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Spíš komedie než akční, s několika zábavnými momenty a občas nějakou příjemnou akční vychytávkou, jako celek však nepůsobí nijak zvlášť oslnivě. Možná i proto, že scénárista nebyl jediný, kdo se příliš nesnažil. Jako by se všichni spoléhali, že to Jackie, byť stále stejně svižný a vysmátý, utáhne sám. Jako jednohubka na dlouhý večer nebo ještě delší cestu v pohodě, ovšem nic pro ty, kdo hledají něco víc. ()

Tadzi 

všechny recenze uživatele

James, James Tong.... Bez Jackieho Chana by ten film byl úplně o ničem, bohuže akce je povážlivě málo a zastávám názor, že herci s takovým talentem nepotřebují pomoc lan pro nadlidské skoky a výkony. Ale stejně jsem se jako u každého jeho filmu vcelku bavil... A ještě něco: zkažené záběry podbarvující titulky tentokrát stojí víte za co... :(( ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)

Reklama

Reklama