Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

IvyH 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem tuhle slátaninu musela zhlédnout dvakrát. A kupodivu, na podruhé už to tak špatné nebylo. Prostě jen další ulítlá americká komedie z Jackie Chanem, na němž vše stojí a padá. Bez něj se může Jennifer Love Hewitt špulit a natřásat jak chce, ale víc jak "odpad" by ze mně stejně nevydolovala. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Vidíte a já nemám smoking (oblek) rád, vždycky když se do toho navleču (což je párkrát do roka), necítím se kdo ví jak skvěle. Ovšem uznávám, že existují jisté společenské akce, na které se takový druh obleku hodí. Smoking figurující v tomto filmu platí za paradox. Je to žřejmě jediný mně známý společenský oděv, ve kterém bych si dokázal představit i spánek. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nápad nebyl úplně špatný (takový kvádro bych chtěl taky) a Jackie dělá co může, aby film zachránil, jenže tohle se zachránit nedá. Zmatený děj, špatný záporák, hodně podivný závěr, počítačové triky atd. atd.. Pochybuju, že by bez Jackieho vůbec takovýhle film vznikl. Je to k pláči. Jackieho mám rád, tohle si nezaslouží. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná komedie. Odpustil bych si komentáře hlasatelů ve stylu - svěží STYLOVÁ komedie. Jo - byla to parodie na bondovky a ten oblek byl vynikající. Hmaty a chvaty Jackie Chana dobré. Většinu filmu jsem se bavil. Jennifer Love dokazuje, že jako "herečka" se hodí pouze do teenagerovských vyvražďovaček a komedií. Ještě lépe se bude ale vyjímat na stránkách pánských časopisů. Volba na ni jako hlavní představitelku ženské role zřejmě padla díky tělesné výšce, aby pasovala k Chanovi... Jinak je to ale pěkná holka... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo som si s mojou drahou lepšou polovičkou Evičkou pozrel film "Majstrov syn" (Zui quan). Bolo to natočené v roku 1978 v Hongkongu a hlavnú úlohu tam stvárnil dvadsaťštyri ročný Jackie Chan. Mal účes, s ktorým by hravo zapadol medzi členov kapely Ramones  a robil grimasy ako Jim Carrey. Ale popri tom bol mladý, svieži, predvádzal fakt náročné tréningy a vymakané bojové choreografie. Evka mi povedala, že je to omnoho lepšie ako tie jeho hollywoodske šaškárne, ktoré natočil v pokročilom veku v USA. Že je to naturálnejšie a drsnejšie, aj keď je to skryté pod maskou podivnej hongkongskej akčnej komédie. A ja som si uvedomil, že má pravdu. Na jej múdre slová som si spomenul aj teraz, keď som si pozrel americký snímok "Tuxedo". Štyridsať osem ročný Jackie Chan tu zo seba robí doslova šikmookého blbečka, cvičenú opičku. Americké doláre z neho urobili starú, trápnu, poľutovania hodnú karikatúru samého seba. ** ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)

Reklama

Reklama