Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěné továrně se setkají dva zločinecké gangy, aby směnily kufříky, z nichž jeden obsahuje drogy a druhý peníze. Tentokrát se to ale neobejde beze svědka, protože celou transakci i vraždu, která následuje, nafilmuje televizní reportérka Diana. A to poslední, co by mafiáni chtěli, je stát se hvězdami zpravodajství. Začnou reportérku pronásledovat a ta při zběsilém útěku narazí na Jackieho, který má jako znamenitý kuchař vlastní, velmi oblíbený kuchařský pořad "Co se dnes vaří" v australské televizi. Kromě toho je mistrem bojových umění, a protože reflexy jsou rychlejší než úvahy, zmlátí gangstery dřív, než si uvědomí, že by se do takových věcí neměl plést. A má pravdu. Gangsteři mafiána Giancarla jdou totiž nejen po pohledné reportérce, ale především po inkriminující kazetě. A ta se, opět souhrou náhod, dostane do rukou Jackiemu, i když o tom nemá ponětí. Místo klidného večera ho tak čeká řada nemilých překvapení, tvrdých pěstních střetnutí, soubojů a honiček s Giancarlovými zabijáky. A nejen s nimi, protože o kazetu je čím dál větší zájem. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (99)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Z akčního hlediska jedna z nejlepších čenovek - je nabitá takovou spoustou nejrůznějších Jackieho kousků a vychytávek, že je divák nestíhá všechny beze zbytku vstřebávat... Jackieho v jedné scéně zjevně trochu povytáhli lanem, ale kdo by to řešil, když zábavnost tohohle filmu je 100% volume. Ale jednu mouchu zkritizovat musím - obsah VHS pásky, o kterou se všichni celou dobu přetahují, a který měl být tajně pořízený z úkrytu novinářem, je nějak podezřele precizně sestřihaný a točený asi třemi různými kamerami. To už je moc velká pitomost i na mě, nekritického obdivovatele Jackieho akčních komedií. ()

M.I.K.E. 

všechny recenze uživatele

Prostě Jackiho americké filmy nedosahujou ani zdaleka kvalit jeho snímků z Hong Kong. Zde mi přijde, že Jackie se 70% času řehtá a směje a 30% bojuje. Například u Police Story tomu bylo jinak (pro mě nejlepší Jackiho film). Jestli v něčem J.Chan vyniká, tak jako geniální bojovník s skvělou choreografií, z níž sršel samý humor. Ale jeho současné filmy mi většinou přijdou trapné (vyjímku tvoří oba díly Křižovatky smrti a Agent z Hong Kongu), a taky záporné postavy jsou neskutečně ujeté. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Film s Jackie Chanom ani nemusí mať žiadny dej a zaslúži si minimálne 2 hviezdičky len za tie jeho úžasné kaskadérske kúsky a bojovú choreografiu. Tak a toto je presne ten prípad. Dokonca aj typických Jackieho komických scén je pomenej a keď zazriete ksichty záporákov, okamžite vám dôjde, že aj bežní ochotníci sú ďaleko lepší herci ako oni. Suma sumárum - slabučké hong-kongské béčko, ktoré by si bez Jackieho koledovalo o odpad!. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Skvělá kombinace akce a humoru probíhající po celý film ve stále stejném svižném tempu, jak je obvyklé u všech snímků Jackieho Chana. Mám ráda tyto nekrvavé bojovky ve stylu starých filmových grotesek, které pobaví celou rodinu, a to bez násilí a drastických scén, pouze svým vtipem a humorem. Je s podivem, jakou kondičku a fantazii tento herec má, když dokáže takové akrobatické a krkolomné kousky s padesátkou na krku, předvádět. Soudím, že by bylo snažší spočítat jeho zatím neporušené kosti než ty polámané. I tak bych závěrem napsala, jak bývá zvykem, že ve filmu nebylo ublíženo žádnému zvířeti a ani člověku. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Děj nulový, ale sranda s Jackiem zaručená. Ten chlap je něco mezi gumou, fluidem a iluzionistou. Ale ve scéně na pile se asi pořádně zapotil. To co kdysi zvládali DVA VÝTEČNÍCI, to Jackie zvládne s přehledem sám a ještě s grimasou neviňátka. Dobré scény - míchačka, chodící popelník, návleky, konečný úklid... Rejža jako cyklista názorně dokázal, že je nutno nosit přilbu!! :-)) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Ústřední filmovou melodii s názvem „A Nice Guy“ nazpíval Jackie Chan. V americkém filmovém sestřihu, který je nejkratší, chybí. (Rominator)
  • Keď vtrhne do domu prvý zloduch, je to určite kaskadér. Má totiž krátke čierne vlasy, a nie dlhé blond. (Peter-1307)

Reklama

Reklama