Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Dominik je u vytržení, když na turnaji století v Naganu naši poráží Kanadu a míří do finále. Přestože i on je trochu outsider, rozhodne se koupit hokejku a s kamarády hrát hokej, jak to jen jde. Hlavně s tenisákem na plácku za domem. Sestaví tým a plánují si zahrát svůj vlastní velký zápas proti klukům z vedlejší vesnice. Vedle toho chce Dominik vyhrát i srdce, úsměv a pusu od Katky ze třídy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná rodinná záležitost, která svojí atmosférou hodně zvolňuje a nutí diváka odpočívat. Zároveň ale notně přidává na nostalgickou tóninu, protože už dle názvu všichni, kteří Nagano zažili, prožili a užili, musí vědět, co takový příběh znamená. Pokud Vám bylo osm jako mě, tak pochopíte prakticky vše, co se zde děje. A jelikož se to tvůrcům povedlo na výbornou, tak nemůžu jinak, než jim poděkovat za hezký exkurz do minulosti a do doby, kdy bylo divoce, ale v jeden moment pro národ velice hezky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nagano znie v českom pohľade majestátne, mám rád Hyneka Čermáka, oči puči Issovej už menej, ale príbehovo ma film vôbec nezaujal. A tie deti fakt nevedia hrať a príde mi to, ako keby u nás aj v ČR brali len nejakých potomkov známych ľudí alebo cez nejakú tlačenku. Nie je možné mať tak netalentované ksichty a medzi nimi ani jeden, čo by bol schopný. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vím, nostalgie nebo fandění hokeji se rozhodně počítá, ale rozhoduje i to, že snímek na téma sportu a ještě k tomu o dětech, se u nás tak málo točí, že každý tak povedený kousek by se měl rozhodně vyzdvihnout, což činím. Obsazení mladých herců, role Issové a Brouska ml. + dospělé problémy dětí jsou hlavní devizy tohoto filmového překvapení. 70%. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. To je na úrovni nějakého nadšeného amatéra, který si po odpoledne plní svůj režisérský sen doma v garáži. Zachraňuje to akorát pořádná dávka nostalgie. Taky jsem stál v bráně s kšiltovkou místo lapačky a jako jeden z mála jsem neměl Lion hokejku ale Bohemia, protože byla jediná černá. No a za ten výlet do mé osobní historie dávám 2* ale jinak se na to nedalo koukat. A ten závěr s Haškem byl vyloženě trapnej ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Neni to uplne debilni a prumer si to asi zaslouzi. Problem jsou neverohodne texty predrikavane detskymi herci (nebo neherci). Jasny, Tomasove Holy se nerodi kazdy den, ale tohle prece jen pusobilo trosku moc umele. Skoda. Potesil naopak Cermak, ktery je cim dal lepsi a zaujala linka s tou tyranou holcickou. Ta tomu dodala trosku sily. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (13)

  • Když Dominik (Tom Brenton) v závěrečné scéně odjíždí na kole po vyhraném zápase, veze si opět obyčejnou (hráčskou) hokejku. Přičemž mu ale děda před zápasem zakoupil brankářskou. (bruno.buick)
  • Zle strihnutý obraz vo filme. V záverečnom zápase je najprv po prvej tretine skóre 1:4, po chvíli vidno v prestrihu skóre 3:5, no potom sa skóre vráti na 1:4 a zvyšuje sa na 1:5, následne je 2:5 a 3:5. (Nofany)
  • O filmu režisér přemýšlel cca 4 roky, přičemž sepsat svoje nápady Dana Pánka napadlo v době, kdy byl v karanténě kvůli onemocnění covid-19. (Linda14)

Reklama

Reklama