Reklama

Reklama

Zkušená a uznávaná psycholožka Susanne neočekává nic neobvyklého, když se toho dne setká se svým posledním klientem Markem. Jakmile však zjistí, že se jedná o nechvalně proslulého sériového vraha, uvědomí si, že následující hodina změní její život jednou provždy. Mark jí dá ultimátum: pokud ho nevyléčí, stane se jeho další obětí. Začíná tak napínavý boj na život a na smrt, v němž čas rozhodně není Susanniným spojencem. (Cinemax)

(více)

Recenze (38)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

K psycholožce se objedná nový pacient ona neví co chce a co mu chybí tak ho nechá vykecat. Pak zjistíme, že je to chlápek co vraždí těhotné ženské a navíc i její syn. kterého dala k adopci on to pak zjistil zfalšoval svoji smrt  a šel ji vyhledat s tím, že pokud se mu k tomu přizná nechá ji žít v opačné případě ji zabije. Většina filmu je konverzačka proč to udělala co on mezitím dělal a tak a zhruba v poslední 30 minutovce ona utíká. Na severské thrillery lepší průměr 60 procent ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Je vidieť, že v scenáru má prsty Anders Rønnow-Klarlund. Minimalistické prvky a nároky na prostredie – dominantná časť príbehu sa de facto odohráva v jednej miestnosti v podaní jednej herečky (Signe Egholm Olsen) a jedného herca (Anton Hjejle). Obidvaja podávajú veľmi solídny výkon, ale na Antoana je vidieť už v prvej scéne, že s ním niečo nie je v poriadku. Síce film má občas trochu slabšie momenty (napr. pokusy o útek), ale vedenie príbehu a postupné odkrývanie jeho drobných kúskov vás jednoducho nepustia od obrazovky. Štvrtú hviezdu dávam za pre mňa nečakaný zvrat a vyvrcholenie príbehu na konci filmu, kde aj veta „Chcem zmiznúť a to tak, ako keby som nikdy neexistoval.“ dostáva plnohodnotný význam. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Zařazením filmu mezi horory se nenechte zmást. Tohle má s hororem společného asi tolik jako Petr Fiala s pravdomluvným člověkem. Jedná se o velmi mrazivý konverzační thriller, který se může podařit natočit snad jen v Dánsku. Děj skvěle graduje. Hlavní záporák má šíleného maniaka napsaného hluboko ve tváři. Nechybí samozřejmě nějaké to šokující rodinné odhalení. Rovněž tak typické právě pro Dánsko. Doporučuji zejména všem milovníkům severských thrillerů. [77 %] ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hledám mámu ke kojení, nad mateřskou lásku není.“ To je tak, když chudák pacient tři měsíce žere jen lišejníky a okusuje kůru ze stromů, aby si z minimální mzdy našetřil peníze na 45 minut u nejdražší psycholožky v celé Skandinávii, ale pak, spolu se znechucenými diváky, zjistí, že ta čůza jedna ošklivá (!) je nejen nejdražší, ale i nejpředraženější. Neb je blbá jak troky a nedostala by se do hlavy ani mentálovi s jednociferným IQ. Nezbývá mu, než ze zoufalství strčit svou ďábelsky inteligentní hlavu do LEDOVÉHO OKÉNKA: [][] Jak se mi jevil jeho plán? ## Jednoduše geniální. ## Šíleně překombinovaný ## Taky blbý jak troky. Že by geny? [][] Kdyby totiž ve finále místo pidly v zádech došlo např. na říznutí krční tepny a hru na lachtana v Golfském proudu by nahradilo zdechnutí na zemi, nemuseli by policajti ani kooptovat Sagu Norén, aby jim došlo, že ve vykonstruovaném obvinění něco nehraje. A roky pracně osnovaný plán ušatého odložence by se zhroutil jak domeček z terapeutických karet. Jen tři rány do hlavy, těmi debilními přesýpacími hodinami. Btw, něco takového uvidět u psychologa, tak rozčilením spadnu z lehátka. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

1mistnost 2lidi ---> takova klasika, ale tady to sedlo, promyslena dialogova prestrelka s presahem (nejspis asi jo/ zajimavy nazory/pohledy) mark je skvelej silenec a ta zena je tam taky no..urcite prekvapi jak se film vyviji a twisty jsou tu skvely..a ten konec..ten konec..tresnicka na dortu.. 🤌 a ted chci zmizet.. videno 2x - original, cz dabing (ujde, nesral me) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama