Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (247)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom prdel a to do slova. Psí predstavitelia sú celkom dobre vybraný do svojich rolí a kto ma rád drsnejší humor určite si na svoje príde. Mne najviac vadila absencia nejakého zaujímavejšieho alebo pútavejšieho príbehu, pretože to bola v podstate len jedna dlhá zhúlená, extréme drzá a vulgárna jazda. Ale bavil som. 75% - 4* ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Asi jsem původně očekával příliš a tak mi dílo přišlo pouze jako velice přehypovaná vulgární psí komedie. Sledování sice zdaleka nesplňovalo má očekávání, alespoň to však bylo natolik poutavé, aby si udrželo moji plnou pozornost a za těch několik úsměvů mi to asi stálo. Nejedná se sice o nic výjimečného. Vlastně jde jen o několik ucházejících vtípků a nápadů z psího úhlu pohledu na věc. Pak je tu ale finální půlhodinka a tam musím uznat, že to tvůrci neskutečně zabíjí (v dobrém), což mne ještě donutilo zauvažovat o lepším hodnocení. No možná příště. 69% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

"Neuvěřitelná cesta" pro dospělé. Film, který lákal na roztomilé pejsky, kteří souloží a klejou, není ve výsledku tak vtipný, jak jsem očekával. Vizuálních gagů je zde minimum (pobavila scéna s houbičkama) a spíše se vše zaměřuje na kulometné dialogy, které nejsou tak vypointované, jak jsem očekával. Nenáročná pohodička určitě, komedie roku ani omylem. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník zvířat a psů obzvlášť se samozřejmě ráda dívám na filmy s pejsky jako hlavními hrdiny. Ty většinou můžeme rozdělit do dvou kategorií - komedie pro celou rodinu a uslzená dramata, po kterých jste zralí na návštěvu terapeuta. O téhle komedii jsem se dozvěděla nedlouho před její premiérou a rozhodně ji nemůžu doporučit těm z vás, kteří nemáte rádi sprostá slova a sexistický humor. Ze stejného důvodu ji nemůžu doporučit ani rodičům s dětmi, její přístupnost je totiž 15+. Hlavními hrdiny jsou sice roztomilí pejsci, ti ale místo štěkání mluví hůř než dlaždiči. Jednoduchou zápletku o psovi, kterého jeho zlý páníček odveze desítky kilometrů daleko, aby se ho zbavil, tvůrci filmu prozíravě zabalili do devadesáti minut plných drsných a hodně sprostých vtipů. Nebáli se ale ani dojemných chvilek jako vystřižených z psích dramat, ze kterých si často zároveň dělají legraci a přímo na ně odkazují (například jedním hodně vtipným hereckým cameem). Musím pochválit také vynalézavý a kvalitní český dabing (v kině jinou verzi neuvidíte), ráda se ale podívám také na originální znění. Jeden z nejlepších filmů roku, no fakt! Jenom musíte být trochu odolní :). Skoro 5*. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pokud se tento film rozhodnete absolvovat na tripu, máte záruku dobré zábavy. Tím, že jsem člověk, který jen co vidí psa, tak se dojme a nejsem schopná sledovat filmy typu Psí poslání nebo Marley a já, protože to psychicky nedávám, Vocasy na tripu pro mě byly pod vlivem dost velkou emocionální horskou dráhou. Převažuje ovšem ale ten šílený, ujetý a intenzivně bizární humor, který fakt jen těžko pohledat. Některé scény byly vyloženě k popukání, ale opravdu to není nic pro citlivky, občas je to fakt kekel. :D ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Jamie Foxx bol hospitalizovaný po tom, čo utrpel podozrenie na mozgovú príhodu, krátko po nahratí jeho dabingu pre tento film. (Arsenal83)
  • Zámek na bráně v čase 06:36 prochází jen skrz jedno oko řetězu, takže nemůže nic zamykat. (flyer.nick)

Reklama

Reklama