Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (243)

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Psia jazda" je v podstate roadtrip film, ale so psami namiesto ľudí. Príbeh je veľmi jednoduchý psíček Reggie sa spojí s tromi ďalšími psami, aby našli majiteľa, ktorý ho opustil, a vykonali na neho pomstu. Je to extrémne drsná komédia, ktorá preberá detský koncept hovoriacich psov a napĺňa ho sexuálnymi vtipmi, drogami a neustálymi nadávkami. 7/10 ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Oproti jiné parodii na dětské záležitosti, Méďovi Setha MacFarlana ještě vulgárnější. Nabízí se spousta důvodů, proč tomu nevěřit (vyjma uvedení jen s dabingem, v kinosále jsem byl sám), ale výsledek je výborně vygradovaná dnes již (bohužel) old-school jednohubka, kde sjíždění k občasné sebeúčelnosti neruší. Film s sebou nese i vznešené poselství, které byste u filmu o sprostých čoklech nečekali, ale dává perfektní smysl. Jen škoda, že IMHO se nenašlo místo pro mluvící kočky, ty ve filmu mají no lines. A i když dokážu pochopit použití Miley Cyrus, při oné scéně mě to spíš rušilo, osobně jsem tam chtěl jinou pecku. Lysohlávky jsou gold, cameo Dennise Quaida příjemné překvapení. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Josh Greenbaum má na poli ujeté zábavy budoucnost. Jeho "covidová" prvotina Barb a Star byla těžko popsatelná šílenost o prostých ženách středního věku, které si jedou válet šunky na Floridu. Nechyběl ani mluvící krab s hlasem Morgana Freemana a zpívající Jamie Dornan. Nic duchaplného, ale třeskutě vtipných momentů tam bylo až až. No a Vocasy jsou podobný příběh. Nečekejte "humor pro náročné", tohle je prvoplánová jízda s proklatě sprostými psisky. Tři hvězdy za samotný film a čtvrtou navrch za tu "nestydatost", že se takovou kravinu Universal ve spolupráci s CinemArtem odvážil uvést do kin s brutálně nahláškovaným dabingem. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Asi jsem původně očekával příliš a tak mi dílo přišlo pouze jako velice přehypovaná vulgární psí komedie. Sledování sice zdaleka nesplňovalo má očekávání, alespoň to však bylo natolik poutavé, aby si udrželo moji plnou pozornost a za těch několik úsměvů mi to asi stálo. Nejedná se sice o nic výjimečného. Vlastně jde jen o několik ucházejících vtípků a nápadů z psího úhlu pohledu na věc. Pak je tu ale finální půlhodinka a tam musím uznat, že to tvůrci neskutečně zabíjí (v dobrém), což mne ještě donutilo zauvažovat o lepším hodnocení. No možná příště. 69% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Vohranej koncept pro děti s přidáním sprosté mluvy, protože sprostá mluva = funny a být Rko = "jsme drsný". Jenže ten tupej humor mi přijde spíš právě pro ty děti. Koukat na film kde má být vtipný to, že někdo řekne že mu něco narve doprdele není muj styl, protože takhle mluvim každej den a přijde mi to uplně normální sory. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • V čase 01:12:00 je policejní pes přirovnán k nacistickému vůdci Adolfu Hitlerovi. (Duoscop)

Reklama

Reklama