Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (238)

boshke 

všechny recenze uživatele

Z prdu kulička. Člověk by šel do kina, ale neví, co dávají, tak se podívá na program - Vocasy na tripu, co to je? 81%? To by šlo... Vůbec jsem nevěděl, že ten film existuje, takže jsem od něj logicky nic neočekával. Až na nepochopitelný dabing (film od patnácti let promítaný v devět večer, proč?) příjemné překvapení. Film na hranici snesitelnosti vulgarity (kurvy, píči a čuráci létali sem a tam) a fekálnosti, ale kupodivu ji (skoro) nikdy nepřekročil. Ujetá čoklí jízda s šukáním táty trpaslíka, únosem ptákem, tripu na houbách, ukousnutým ptákem a sbíráním hoven na výrobu čokolády... 90% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník zvířat a psů obzvlášť se samozřejmě ráda dívám na filmy s pejsky jako hlavními hrdiny. Ty většinou můžeme rozdělit do dvou kategorií - komedie pro celou rodinu a uslzená dramata, po kterých jste zralí na návštěvu terapeuta. O téhle komedii jsem se dozvěděla nedlouho před její premiérou a rozhodně ji nemůžu doporučit těm z vás, kteří nemáte rádi sprostá slova a sexistický humor. Ze stejného důvodu ji nemůžu doporučit ani rodičům s dětmi, její přístupnost je totiž 15+. Hlavními hrdiny jsou sice roztomilí pejsci, ti ale místo štěkání mluví hůř než dlaždiči. Jednoduchou zápletku o psovi, kterého jeho zlý páníček odveze desítky kilometrů daleko, aby se ho zbavil, tvůrci filmu prozíravě zabalili do devadesáti minut plných drsných a hodně sprostých vtipů. Nebáli se ale ani dojemných chvilek jako vystřižených z psích dramat, ze kterých si často zároveň dělají legraci a přímo na ně odkazují (například jedním hodně vtipným hereckým cameem). Musím pochválit také vynalézavý a kvalitní český dabing (v kině jinou verzi neuvidíte), ráda se ale podívám také na originální znění. Jeden z nejlepších filmů roku, no fakt! Jenom musíte být trochu odolní :). Skoro 5*. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Psia jazda" je v podstate roadtrip film, ale so psami namiesto ľudí. Príbeh je veľmi jednoduchý psíček Reggie sa spojí s tromi ďalšími psami, aby našli majiteľa, ktorý ho opustil, a vykonali na neho pomstu. Je to extrémne drsná komédia, ktorá preberá detský koncept hovoriacich psov a napĺňa ho sexuálnymi vtipmi, drogami a neustálymi nadávkami. 7/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme je samozrejme najlepšie to, že tvorcovia typickú rodinnú filmovú tému o hovoriacich psoch poňali ako mládeži neprístupnú „kravinu“. Takže sa tu oddeľujú penisy od zvyšku tela, zásadná scéna patrí výkalom, psy neskutočne, ale fakt neskutočne nadávajú a dievčatká sa beznádejne strácajú v hlbokom lese, ktorý je taký hlboký, že pár metrov od neho vedie normálna asfaltka, po ktorej bežne jazdia autá. Tvorcovia sa utrhli z reťaze, čo je na jednej strane fajn, na druhej im zjavne chýbala pevná ruka dramaturga, ktorý by povedal: „Toto tam vážne nedávajte chalani, nejde o to, že je to drsné, proste je to blbosť“. Tomu šéfuje nezmyselný útok na Psiu dušu (jarmok), pričom dokonca nechýba cameo Dennisa Quiada. Na tom je najlepšie badať, že tam tvorcovia flákli najbližšiu blbosť, aká im práve napadla a ani sa nad ňou nezamysleli. Pritom ak by sa zamysleli, a fakt nebolo treba zamýšľať sa dva roky, ale pár hodín pri písaní scenára, tak by z Quaida vydestilovali geniálny running gag. Ak by som to písal ja, dal by som mu väčší priestor a neustále by náhodne narážal na psiu štvoricu a neveriacky sledoval jej peripetie, či už ďalekohľadom, alebo z auta. Stačilo by pár sekúnd každých 20 minút a bol by to báječný running gag. Takto je to proste len divná blbosť. Scenár sám osebe je plný klišé a predvídateľných momentov (a flashback ukradli z o rok staršieho animáku DC Liga superzvierat). Samozrejme nesmie chýbať scéna pred finále, kedy je medzi priateľov vrazený klin a rozídu sa, aby na konci „prekvapivo“ opäť spojili sily. Scenár je proste jedným slovom mizerný. Ako som ale spomínal na začiatku, filmu zachraňuje kožu to, že je určený dospelému divákovi. Lacné mi pripadalo, ako tvorcovia útočia ako na Psiu dušu, tak na Marleyho a ja, ale o kvalitách daných snímok si môžu nechať len zdať. Ale tak to už je osobná vec každého, ako sa prezentuje. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Jsem rád ze jsem se dožil toho skvělého momentu, že mi před trávníkem bude fuckovat francouzsky buldoček. Viz. můj komentář k Good Boys, kde jsem se bez údivu ptal sám sebe, co nám západní trh zkusí ještě nafakovat v nějaký podobě,protože krom fuckující zeleniny, fuckujících malých kluků nebo tučňáků, jsme dostali pejsky. A jak jinak než od tvůrců podobných prasomrdů jako je Will Ferrel a spol. Já vám nevím, ale proč by takový blbý zvíře, jako je čokl se měl oplzle vyjádřovat, jako pubescent nebo Jirka Kára? To jsou ty drogy a šoustačky u psů, tak do píči ftipné, až má lidem vyprsknout kukuřice z huby? Každopádně, překladači si hodně ujížděj na sračkojazyku, který hojně používá ta inteligentnější část databáze, to můžu taky překládat český jazyk, no ne? Překvapeni v podobě skvělého rodinného filmu, a jo vlastně. Poslední dobou se cítím zvláštně, když jsem jediný, co se v sále nesměje [což neznamená, že Vám se to líbit nebude..]. Možná v tom konfiguruje fuckt, že tyhle vtipy jsme už někde slyšeli, a tím myslím South Park. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Jamie Foxx bol hospitalizovaný po tom, čo utrpel podozrenie na mozgovú príhodu, krátko po nahratí jeho dabingu pre tento film. (Arsenal83)

Reklama

Reklama