Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (243)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená a zábavná jednohubka. Pokud vás bavil trailer, tak vás bude bavit i film. Je to vtipné, je to sprosté a je to hlavně zábavné. Bal jsem se, že spousta vtipů bude fungovat, jen na první dobrou. Naštěstí se tak nestalo, a film má spoustu skrytých vtipů, odkazů a výborné sprosté dialogy. Takže pokud chcete vidět fajn oddychovku, tak jsou Vocasy na tripu velmi dobrou volbou. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Z prdu kulička. Člověk by šel do kina, ale neví, co dávají, tak se podívá na program - Vocasy na tripu, co to je? 81%? To by šlo... Vůbec jsem nevěděl, že ten film existuje, takže jsem od něj logicky nic neočekával. Až na nepochopitelný dabing (film od patnácti let promítaný v devět večer, proč?) příjemné překvapení. Film na hranici snesitelnosti vulgarity (kurvy, píči a čuráci létali sem a tam) a fekálnosti, ale kupodivu ji (skoro) nikdy nepřekročil. Ujetá čoklí jízda s šukáním táty trpaslíka, únosem ptákem, tripu na houbách, ukousnutým ptákem a sbíráním hoven na výrobu čokolády... 90% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sympatické hlavne v tom, že sa to nespolieha len na CGI ( pohybujúce ústa do toho nepočítam). Je za tým cítiť dosť práce. Samozrejme, že dejové zvraty sú vyriešené veľmi rýchlo a niektoré veci pôsobia svojou funkčnosťou nereálne ( útek z útulku, orol). Iné sú zase odbité až príliš rýchlo ( stratené dievčatko, rozhádanie medzi psími priateľmi). Ale v konečnom dôsledku je to zábavné a má to niekoľko fajn momentov ( Dennis Quaid, masaker zajacov). A už veľmi dlho som nevidel také uspokojivé a dobre zvládnuté finále. Takže aj napriek zbierke klišé to funguje. Viac * tomu ale dať nemôžem. Prísť to tak o 10-15 rokov skôr, bola by to srdcová záležitosť. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Zhruba takhle nějak by asi vypadalo Grimsby, kdyby byl Šáša Kohn zoofil. Ergo velmi slušné animalfekalporno s několika opravdu vytříbenými gurmánskými momenty, pročež nechápu, co pohnulo distributora k tomu cos takového dabovat, neb tato skutečnost mi jako vždy toliko kurfila výsledný dojem a navíc kdokoliv by na toto vzal své nezletilé ratolesti, které by si o tom následně před spolužáky otevřely ústa, má neprodleně na krku stíhání za ohrožování mravní výchovy mládeže a hned druhý den ráno by mu na dveře zavile bušilo úderné komando soudružek z OSPODstapa. Beranidlem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Vohranej koncept pro děti s přidáním sprosté mluvy, protože sprostá mluva = funny a být Rko = "jsme drsný". Jenže ten tupej humor mi přijde spíš právě pro ty děti. Koukat na film kde má být vtipný to, že někdo řekne že mu něco narve doprdele není muj styl, protože takhle mluvim každej den a přijde mi to uplně normální sory. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Do závěrečných titulků je vložena ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama