Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (243)

Koda 

všechny recenze uživatele

Já se u tohoto filmu bál jedné věci, to jaký hype měl trailer, tak to ostatní bude nuda. Ale ono úplný opak. Neuvěřitelný řízek úchyláren, vulgárních slov a pohlaví psů jsem v životě v jiném filmu neviděl. S klukama jsme se na tom hrdě smáli, a já, který jsem měl zrovna na tenhle film šílený hype, tak mi vydržel a do konce filmu. Vše bylo podle mých představ a možná mě mrzí jedna věc... při svém smíchu jsem neslyšel spoustu dalších skvělých hlášek, takže rozhodně to nebylo moje jediné zkouknutí. Jestli tohle něco jiného nepřekoná, tak rozhodně to bude můj nejoblíbenější film roku! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Od prvního traileru jsem věděl, že film uvidím. Ovšem co jsem absolutně nečekal, tak byla pochvala českého dabingu a jsem hrozně rád, že jsem na to zavítal do kina. A jak si neustále zoufám, že čistých komedií a zvláště těch dobrých, dávají studia do kin poskrovnu, tak Strays jsem si úplně labužnicky užíval. Film nám předkládá co minutu jeden gag za druhým (jeden sprostší než druhý) a já se nahlas smál u velké části filmu, čemuž nepochybně přispěl i CZ dabing, který těm sprosťárnám ještě dodá ten správný šmrc a dabéři se toho vůbec nebojí. Za mě dokonce i jeden z nejlepších filmů roku, protože takovýhle zážitek mi (nejen) letos dal jen málokterý biják. Moc bych si přál sequel či zkrátka zas něco podobného jako toto nebo další bráška Sausage party. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená a zábavná jednohubka. Pokud vás bavil trailer, tak vás bude bavit i film. Je to vtipné, je to sprosté a je to hlavně zábavné. Bal jsem se, že spousta vtipů bude fungovat, jen na první dobrou. Naštěstí se tak nestalo, a film má spoustu skrytých vtipů, odkazů a výborné sprosté dialogy. Takže pokud chcete vidět fajn oddychovku, tak jsou Vocasy na tripu velmi dobrou volbou. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príbeh Psej jazdy je síce vo svojej podstate jedno veľké klišé, ale tejto nálepke sa nijak nebráni. Pracuje s dejom známym zo psích filmov, ktoré sme už stokrát videli, a ohrané klišé paroduje všetkými možnými spôsobmi. Niekedy mu to vyjde, inokedy nie, ale celkovo vo mne pretrvávajú pozitívne dojmy. Aj preto tejto šialenej komediálnej novinke určenej výhradne pre divákov na 18 rokov udeľujem slušných 7,5/10. Ak patríš medzi milovníkov psov a vieš si užiť aj drsnejší, politicky nekorektný humor plný vulgarizmov, poď toho. V opačnom prípade zaraď spiatočku. Viac v recenzii. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

"Neuvěřitelná cesta" pro dospělé. Film, který lákal na roztomilé pejsky, kteří souloží a klejou, není ve výsledku tak vtipný, jak jsem očekával. Vizuálních gagů je zde minimum (pobavila scéna s houbičkama) a spíše se vše zaměřuje na kulometné dialogy, které nejsou tak vypointované, jak jsem očekával. Nenáročná pohodička určitě, komedie roku ani omylem. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Natáčalo sa od 20. septembra do 7. decembra 2021 v Atlante v štáte Georgia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama