Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (118)

molcan2 

všechny recenze uživatele

Bol to celkom zábavný horor, ktorý mal tradičnejšiu gotickú strašidelnú atmosféru s filmovým skóre a kostýmami. Začína ako film o strašidelnom dome, ale dosť skoro som pochopil, že pôjde o upírov. Príbeh bol dobre napísaný aj dráma o strate rodiny a osamelosti a opätovnom hľadaní rodiny/miesta kam patriť ale má aj tón zábavy a krvavých prvkov a mení sa na monster movie, ktorý je zábavný. Vzhľad filmu bol vrcholom má také skvelé kulisy a má dobrú strašidelnú atmosféru. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po výsledkoch DNA testu zisťuje Evie, že má v Londýne rodinu, o ktorej nikdy nepočula. Jej bratranec ju pozve do honosného sídla patriaceho mužovi menom Walter, kde sa koná velkolepá svadba. Po príchode ale zisťuje, že nie všetko je také krásne, ako tento obrovský dom. V jeho vnútri totiž číha niečo temnejšie. - Taká generická hororová blbina, ktorá sa snaží tváriť, že je fresh and sexy, ale v žiadnom prípade si nezaslúži miesto v kinách. Zahrané je to dobre a dokáže si to udržať pozornosť, ale je to nehorázne predvídatelné a v podstate ma po celý čas zaujímalo len to, kolko z postáv, ktoré dodržiavajú stáročia nejaké tradície, sa ku koncu pridá k hlavnej hrdinke, ktorú poznajú pár dní. Interiéry a kulisy sú krásne, ale nedokážu navodiť ten feeling, ktorý tento subžáner vždy potrebuje k tomu, aby uspel. Skrátka ďalší z rady PG-13 hororov, ktorých vznikne každý rok niekolko a na druhý deň po zhliadnutí si ani nepamätáte, o čom vlastne boli. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Neurážející neobjevný upírský horor má velice pěkný vizuál a rychle uteče. Evie je poněkud naivní, ale její touze po rodině se nelze divit. Gotický úvod navnadí, další vývoj po příjezdu na panství se dá už vcelku odhadnout stejně, jako tomu bylo u Krvavé nevěsty, s níž tu určitá podobnost je. Nikoliv však v hlavním motivu, ten je zcela jiný. Popravdě Walter byl ještě naivnější a hlavně nesmírně pyšný a namyšlený, protože jinak by přeci musel Evii dokázat zpracovat. I když dojde na utrženou hlavu, useknutou ruku a pěkné servírování nápoje, gore zůstává umírněné. Úplně stejné je to s nahotou, která se zejména v lázních nabízela. Úplně jsem viděl, co by s ní dokázal třeba Tinto Brass. Noční můry a pobíhání nočním sídlem pak dají vzpomenout na Herzovu Pannu a netvora, která přeci jen byla o něco temnější. Protože se na trailery nedívám, nečekal jsem nic konkrétního, tudíž za mne spokojenost. Nathalii to v rudých šatech velmi slušelo! ()

perna182 

všechny recenze uživatele

Na film jsem šel pouze na základě traileru před jinými filmy a to s představou toho, co jsem si z tohoto traileru odnesl. Prozradím předem, že bohužel. Dle traileru jsem si myslel, že vím, kam se to bude ubírat, ale dokud nevíte všechno, tak to funguje a je to fajn i přes pár klasických (ne)lekaček. I tak ale začínáte tušit, že to bude trochu jinak, nicméně, pořád nevíte. Zlom přijde, když vám vyloží karty na stůl a i když se to ubírá jinou cestou, je to tak předvídatelné, až nudné, protže si vše domyslíte během minuty a následně se tak vše stane. K tomu si přičtěte pár klasických klišé a z první poloviny nadprůměru padáme na průměr. Hodnocení by bylo mezi 5 - 6, ale za pofinálovou cca 2 minutovou scénu je to jasní pětka. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nevinná chudá žena v honosném sídle jakože u znovunalezené rodiny přes DNA - spíš taková lekačka než plnohodnotný horor, scénář jednoduchý, nijak originální, ale provedení sedlo a nepůsobilo to většinu času hloupě. Díky mé oblíbenkyni Nathalie Emmanuel (nar. 1989) to dosáhlo na tři hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Starý pár, ktorý sa po úteku Evie (Nathalie Emmanuel) zmocní, sa volá Jonathan a Mina Harkerovci, čo sú mená dvoch veľmi významných postáv knihy "Dracula". (molcan2)
  • V rozhovore pre Bloody Disgusting režisérka Jessica M. Thompson prezradila, že po uvedení filmu v kinách bude na VOD a streamingu zverejnený alternatívny zostrih s označením R. V druhej verzii je pridaných viac gore, násilia a nahoty, ktoré boli z kinoverzie odstránené kvôli ratingu PG-13. (molcan2)
  • Keď Evie (Nathalie Emmanuel) vychádza z letiska, na stene letiska je zobrazený posledný obrázok Whitby v severnom Yorkshire, ako to už Evie spomenul Oliver (Hugh Skinner) v New Yorku, údajné miesto, kde sa film odohráva, a miesto, kde mal Dracula pristáť, v Anglicku, na lodi Demeter z Varny v Bulharsku. (molcan2)

Reklama

Reklama