Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

lennyd 

všechny recenze uživatele

John Steed (Ralph Fiennes), agent britské tajné služby má před sebou nelehký úkol - celou zemi ohrožuje Sir August de Wynter se svými meteorologickými hrátkami, a drží tím celou vládu v šachu - a je jen na Steedovi a krásné meteoroložce Emmě Peelové (Uma Thurman), aby se s celou záležitostí nějak rozumně vypořádali... Toto je film, který je nutné pochopit - rozhodně jej nelze brát vážně (nebo nedejbože jako pokračování Bondovek), ale je třeba se na něj povznést. Spousta scén mne dokonale pobavila - ať již typická anglická lady (která má na všechno řešení), vedení tajné služby (Matka/Otec) nebo bludiště uvnitř Wynterova domu. Všichni tři hlavní hrdinové (Sean Connery, Ralph Fiennes i Uma Thurman) brutálně přehrávají, ale do tohoto filmu vše perfektně padne. Já bych si rozhodně nestěžoval, kdyby takovýchto filmů bylo víc.. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle nebyla komedie? V tom případě to je ze strany tvůrců celkem průser, když natočí vtipný film, aniž vtipný být měl (viz Twilight). Nicméně se na to i přes tenhle neduh dalo docela v pohodě koukat, a tak mi nic nebrání hodnotit průměrem, i když naprosto chápu ty negativní reakce, protože jsou oprávněné. 50% ()

Reklama

fragre odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí as půlhodiny tohoto šlaku (přiznávám, více jsem nevydržel), jsem se cítil jak dítě, jemuž na pískovišti pošlapali bábovičky. Prostě, zas americká vykrádačka původního vtipného seriálku, odporná a syntetická napodobenina bez chuti a zápachu. R. Fiennes působí oproti původnímu vtipnému a šarmantnímu Steedovi (Patrick Mcnee) jako vycpaný panák s charizmatem vyždímaného hadru na podlahu, jindy docela rajcovní Uma, je zde jen otravná barbína, která elegantní Dianě Rigg nesahá po podpadky. S. Connery hraje stejně (blbě) jako už nevím kolik posledních let. Fuj! ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Fiennes je britštější než agent jejího veličenstva 007 a Uma je k nakousnutí, takže strčí Moneypenny hravě do kapsy. Není mi sice jasné jestli to původně mělo vypadat, tak jak to nakonec vypadá ... poměrně zábavná nejspíš komedie, protože akce=0, napětí=0 a jediné čeho tu bylo přehršel byl sarkasmus,do extrému dotažené gentlemanství a celé je to dost ulítlé. 55% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hodne zvlášny akčný sci-fi thriller "Pomstitelia" ma oslovil najmä svojim nezaraditeľným nadčasovým vizuálom. Je to také podivne bizarné. Veľmi dobre funguje aj herecké obsadenie. Uma Thurmanová a Ralph Fiennes ako dvojica super tajných agentov a charizmatický sir Sean Connery ako záporák ovládajúci počasie. Predviedli výborné herecké výkony. Film "The Avengers" som už videl mnoho krát. A iste si ho zasa niekedy rád pozrem. Je to neprávom podceňovaný a zabudnutý titul. **** ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno