Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle nebyla komedie? V tom případě to je ze strany tvůrců celkem průser, když natočí vtipný film, aniž vtipný být měl (viz Twilight). Nicméně se na to i přes tenhle neduh dalo docela v pohodě koukat, a tak mi nic nebrání hodnotit průměrem, i když naprosto chápu ty negativní reakce, protože jsou oprávněné. 50% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tragicky nevydařený pokus o trochu jinou akční.. komedii. Katastrofálně nefunkční a téměř k nevydržení nudná, což je s podivem protože originální pojetí, slušný rozpočet a ve své ujetosti výborná trojka hlavních postav v podaní takových hvězd jako je Fiennes, Connery a Uma Thurman, slibovaly podívanou přinejmenším zajímavou. ()

Reklama

tony_osoba 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, co viděl alespoň něco z původního seriálu jsem příjemně překvapen. Tento film jsem zhlédl více než třikrát a stále v něm nycházím něco nového. Ralph Fiennes byl pro roli "standartního britského gentlemana" jedinou pravou volbou a v kombinaci s Umou Thurman tvořili hezký "Bondoidní" tým, který se film v tomto pojetí dle mého názoru snažil lehce parodovat. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Asi se mnou většina nebude souhlasit, ale dle mého názoru šlo o velice zábavnou popartovou variaci na Velkou Británii a typické anglické způsoby. Film velice elegantní od začátku do konce tu od retra tu do milé absurdity (např. vědci v kostýmech medvídků mi příjdou obzláště pikantní). Fines si po celý film zachovává obdivuhodnou noblesu a Uma je fascinující a tajuplná zároveň (ona i její klon - od každé se příběh čímsi mystifikuju a ztrácí, stává se mysteriózním). Já jsem se královsky bavil... ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Trochu ma mrzí , že tu všetci kydajú na pomstiteľov a vytýkajú slabý príbeh , nezmyselnosť a čo ja viem čo ešte a popri tom sa doslova nadchýňajú nad takým Kill Billom , ktorý na tom s príbehom neni o nič lepšie , strieda jeden gýč za druhým a väčšina postáv je tu plytkejších ako Níl po období sucha. Mňa Pomstitelia práveže dostali svojim bezchybným suchým anglickým humorom a najmä skvelým Fiennesom a Umou Thurman, ktorý to zahrali na jednotku. Ale chápem, že čo nemá nálepku "uznávaného" režiséra ide automaticky pod gilotínu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno