Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Palisander 

všechny recenze uživatele

Ukrutne ponaťahované. Scenár krátky? Tak spomalíme dialógy. Zívačka zúfalá. Čo tam vlastne bolo okrem vidieckej paničky so samopalom? Asi dva suché anglické vtípky a niekoľko dvojzmyselných narážok. A to celé štýlom ľahko podpriemerného amaterizmu s bohatým sponzorom. Ešte aj počasie tam bolo hnusné. Brŕŕ. ;-). ()

fshrbeny 

všechny recenze uživatele

Vyfintěný Fiennes v buřince, Uma obepnutá latexem a Connery pokoušející se hrát šílence, který ale celou dobu vypadá spíš unaveně a hlavně znuděně. Hlavní výhodou filmu je bezpochyby (kromě postav) jeho délka a hlavní nevýhodou jednoznačně jeho nesmyslnost. Scenárista byl pravděpodobně po celou dobu své práce sjetý, jinak si neumím představit, jak si mohl myslet, že mu scény na sebe logicky navazují. Všechno je to takové zmatené, nepřekvapující a unylé. Jediným dalším plusem je chytlavý theme song. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bože zač! Takový herci a taková konina. Sean Connery chce ukrást počasí, ale vzbouřil se proti němu žlutý a zelený medvěd.Uma je gorilla a skočila z mrakodrapu , aby utekla před druhou Umou a pak bum pěšec na f4 .. dáváte pozor ? Proč jste se nezabil? Dáváte pozor?Hmyz je stále větší! Ted po nich sršni střílejí z kulometbodáčků ... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

John Steed (Ralph Fiennes), agent britské tajné služby má před sebou nelehký úkol - celou zemi ohrožuje Sir August de Wynter se svými meteorologickými hrátkami, a drží tím celou vládu v šachu - a je jen na Steedovi a krásné meteoroložce Emmě Peelové (Uma Thurman), aby se s celou záležitostí nějak rozumně vypořádali... Toto je film, který je nutné pochopit - rozhodně jej nelze brát vážně (nebo nedejbože jako pokračování Bondovek), ale je třeba se na něj povznést. Spousta scén mne dokonale pobavila - ať již typická anglická lady (která má na všechno řešení), vedení tajné služby (Matka/Otec) nebo bludiště uvnitř Wynterova domu. Všichni tři hlavní hrdinové (Sean Connery, Ralph Fiennes i Uma Thurman) brutálně přehrávají, ale do tohoto filmu vše perfektně padne. Já bych si rozhodně nestěžoval, kdyby takovýchto filmů bylo víc.. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Zopár suchých anglických šplechova a sexy Dr.Peelová špúli zadoček.To jediné mi tak zostane v spomienkach.Ralf sa mi na superagenta veľmi nehodí tak isto ako Sean na superzloducha. Jedným som si však istý že Queintin T. v tomto filme uzrel svoju "The Bride" pre Kill Bill.Ani dobré obsadenie a slušný rozpočet nezabránili tomu že film pôsobí skor ako parodia než seriozne akčné dobrodružné scifi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama