Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tragicky nevydařený pokus o trochu jinou akční.. komedii. Katastrofálně nefunkční a téměř k nevydržení nudná, což je s podivem protože originální pojetí, slušný rozpočet a ve své ujetosti výborná trojka hlavních postav v podaní takových hvězd jako je Fiennes, Connery a Uma Thurman, slibovaly podívanou přinejmenším zajímavou. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Ukrutne ponaťahované. Scenár krátky? Tak spomalíme dialógy. Zívačka zúfalá. Čo tam vlastne bolo okrem vidieckej paničky so samopalom? Asi dva suché anglické vtípky a niekoľko dvojzmyselných narážok. A to celé štýlom ľahko podpriemerného amaterizmu s bohatým sponzorom. Ešte aj počasie tam bolo hnusné. Brŕŕ. ;-). ()

Reklama

William_Kirk 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý film, který se ale bez znalosti seriálové předlohy hůř chápe a může připadat zmatený nebo "ujetý". Já jsem si užíval klasický seriál a proto i tento film, který je mu poctou. Skvělý humor, kostými, akce i hudba. A hlavní trio Fiennes + Thurmanová vs. Connery je kouzelné. Bohužel velmi podceňovaný film. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je zřejmě největší blockbusterová comicsová slátanina v rámci kino distribuce 90 let. A nebyla zrovna levná (údajně 60 mil.USD), ale to je stejně jedno, protože to na výsledku není příliš znát a film má parametry televizní režie. Děj nedává smysl, a navozuje dojem jakoby ani neexistoval scénář anebo měl více verzí, ale ani jednu dobrou. Ve filmu se občas objeví dynamická akční scéna, ale to je asi tak jeho jediné plus. A pak slámovité a otřesně pitomé dialogy ve hvězdné herecké sestavě. Sean Connery snažící se tvářit důstojně, Ralph Fiennes v hučce s výrazem idiota a Uma Thurman v latexovém oblečku se nepotkali zrovna s dobrým režisérem ani scénářem. Výsledkem je předražený guláš a přestylizovaný zmatek, který komerčně neuspěl a podivný režisér s ještě podivnějším jménem Jeremiah S.Chechik se vrátil poslušně tam, odkud přišel a uznal, že filmové plátno pro něj není. 20% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na výsledku je znát, že je podivně sestříhaný, zbrklý, zmatený. Působí jako voják, kterému granát vybouchl přímo pod nohami, sice přežil, ale na plátně jsme svědky usilovné snahy zachránit, co se dá. Takže srdce sice ještě tepe, ale zbytek je na tom špatně. Výrazná a nápaditá výtvarná stylizace filmu ještě leccos zachrání. Stejně jako herci, samozřejmě včetně Umy v latexu. Jinak velká škoda. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Snímek se umístil na 13. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama