Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti Carmina Falconeho se Oz pokouší legitimizovat v gothamském zločineckém podsvětí. (Max)

Recenze (14)

HMTD 

všechny recenze uživatele

Začnu pozitivy, opravdu se mi líbí jak je udělané město, není to Gotham tak jak ho mám nejradši tedy na styl Burtona, ale je to uvěřitelný Gotham. Rodina Falcone za mne dobrá, na Sofii si budu chvíli zvykat, ale i tak mne zaujala. No a teď ústřední postava, ve filmu kde Batmana hraje herec co má v hereckém repertoáru minimum výrazů tváře už jsem cítil, že tohle ztvárnění Tučňáka pro mne nebude oblíbené hned na první pohled. V první epizodě si pořád říkám, musí z něj dělat takového burana? Osobně tak tuhle postavu nevnímám. Ano má vypadat skoro až k politování, ale i tak má mít úroveň. Ale musím říci, že ke konci epizody už jsem si zvykal a na další díl se těším. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se mohl vrátit do Gothamu a aspoň nepatrně si zkrátit čekání na regulérního Batmana 2. Colin je opět famózní a velké palce nahoru patří i maskérům, kteří ho opět proměnili k nepoznání (scéna, kde je nahý mě upřímně dostala). Samotný první díl rozehrává karty dost slušně a já se těším na další nášup. A Cristin Milioti? K sežrání a její postavu naprosto žeru!!! ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Povedený návrat do světa The Batman od Matta Reevese. Má to vizuální styl filmu, teda z většiny, Greig Fraser je samozřejmě úplně jinde. Každopádně seriál vypadá skvěle. Colin Farrell si to dává parádně a bavil jsem se u každé jeho scény " Seď a hledej svůj smysl pro humor, někde tady bude". A pak je tady úžasná Cristin Milioti. První epizoda rozehrála zajímavý děj a myslím si, že to bude skvělá záležitost tento seriál. Doufám v to. 8/10 ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem si lepší začátek ani nemohl přát. Tučňák je čistokrevnou kriminálkou, která přímo navazuje na Reevesovo Batmana a rozvíjí zajímavý charakter jednoho z těch vedlejších batmanových záporáků. Excelentní Colin Farrell z něj ale dělá áčkovou záležitost a scénář zde rozehrává zajímavou hru, která určitě bude umě kličkovat a rozkvétat do zajímavé podoby a polohy. Moc se na to těším. Pět sluncí za pilot. 85% ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Takhle povedený otvírák jsem už dlouho u komiksového seriálu nezažil (naposledy snad jen u The Boys). Seriál mě do svého světa vtáhl prakticky ihned a svérázná postava Cobblepota je naprosto ÚCHVATNĚ ztvárněna Colinem Farrellem, u kterého si troufám tvrdit, že se zařadí mezi jeho kultovní role. V úvodní epizodě se toho stalo pomalu více, než v některých seriálech od superhrdinské konkurence. Je to nechutné, špinavé, místy vtipné až humorné. Casting se zde povedl na jedničku s hvězdičkou a největším utrpení tak bude čekat každý týden na novou epizodu. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama