Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Najvacsim problemom Metal Lords je za mna jeho az absurdna sablonovitost, ktora jednoducho vo filmoch v dnesnej dobe nema co robit. Neviem, ci je to podcenenim publika, alebo Netflix ako uz viac krat pri povodnej tvorbe uplne serie na akekolvek vymykanie sa "normalu" a snahe priniest nieco nove. Nehovorim, ze klasicky metalovy podmaz (Metallica, Motorhead, Judas Priest, ...) nema miesto aj v 21.stroroci, ma, ale predsa len trosku odvahy aj pri pouzivani hudby, o ktorej film chce byt,  by bolo na mieste. Takto je Metal Lords nezazivnou jednohudbkou s dobrou hudbou, asi dvoma dobrymi vtipmi, ktora dobre odsypa, ale po ktorej nezostane nic...skoda. 2,5/5 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mohlo to být mnohem lepší, minimálně to mohlo být vtipnější. Ano, hudba je dle předpokladů boží. Nějaké to metalové cameo je taky na úrovni, ale...jsou tu hlavní hrdinové, kterým ten metal v krvi úplně nevěříte a tak si u toho spíš hovíte a odpočíváte, než byste si tuto americkou komedii vysloveně užívali a velebili. ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Ne až tak dětské jako Škola rocku, ale stále relativně motivující pro dnešní teenagery - a nejde o metal, jde o nadšení pro vaše záliby a hledání přátelství - dvě věci, které mnoho dětí dnešní doby nemá. Snímek je samozřejmě trochu naivní a odlehčený, Netflix do produkce nemůže pustit metalový masakr, ale soundtrack je kvalitní a cover verze War Pigs od Black Sabbath je výborná. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská komedie s outsidery, láskou a tak podobně, jejíž přidanou hodnotou by měl být metal. Tedy alespoň pro některé. Jenže člověk se neubrání srovnání s Heavy Trip, se kterým Metal Lords prohrávají na plné čáře. Vlastně je to jen takový slabší odvar. Neříkám, že se tu nenajde nic k zasmání a že by film vyloženě nudil. Skotská holka trpící záchvaty vzteku byla fajn, i ostatní herci měli něco do sebe a samozřejmě muzika je super. Ale prostě to nebylo ono. A nepomohlo ani camoe legend, jako jsou Rob Halford či Kirk Hammett. Průměr. 50% ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Tak hudba je skvělá, o tom žádná, proto film odsýpá rychle. Občas je i celkem vtipný, ale jinak takový průměr. Znovu sledujeme přípravu na soutěž kapel a první lásky. Vlastně chybí větší láska protagonistů k metalu nebo trochu více vtipu a nebo obojí. Ale za zhlédnutí (jedno) to stojí - už jen pro tu nádhernou metalovou hudbu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se ve vířivkové scéně v malých rolích objeví i opravdoví metaloví lordi – Scott Ian z Anthraxu, Tom Morello z Rage Against The Machine, Kirk Hammett z Metallicy a Rob Hallford z Juds Priest. (Sau)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama