Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem si seriál pustila dřív, než se ke mně dostaly místní recenze. Hodnocení zdejších expertů je tentokrát hodně zbytečně přísný. Za mě to vůbec průser nebyl. Obě časový roviny se dobře doplňují a současnost průběžně odpovídá na otázky vzniklé v minulosti. Dialogy jsou zábavné a obecně se to občas bere s lehkou nadsázkou. Navíc mě bavil mezisesterský vztah i hlavní hrdinka. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, bohužel se ani další projekt z universa RE nepovedl. Byť jsem to dokoukal, je to fakt hrozná sračka a po těch dvou jsem dával většinou proto, že jsem chtěl vědět, jestli to může být ještě horší a co dalšího za výplody T virem napadeného mozku na mě tvůrci vypustí. Holt jsem sadomaso. Už to tak vypadá, že pokud chceme kvalitní titul RE, nezbývá než sáhnout po některé z her. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejhorší zpracování adaptace Resident Evil, nejhorší seriál od Netflixu i nejhorší seriál roku. Absolutní Joke i Fail, ve kterém bohužel Netflix selhal. Nejsem fanoušek hry, takže fakt, že se nejedná o herní adaptaci mi nevadí, ale chápu rozčílené fanoušky, kteří miluji herní sérii a poté dostanou tenhle kopanec do koulí. Já však chtěl jen zábavnou a brutální zombie řežbu s monstrama, kde končetiny budou létat až ke mně do obýváku třeba jako v hejtovaném a mém milovaném Army of the Dead, ale ne ani tohle se tady nekoná a tím si tvůrci podepsali ortel. Tvůrci natočili Teen postapo s 2 sestrama ve dvou časových liniích a 80% seriálu tvoří flashbacky, jejich vzájemný vztah, teen problémy, no zkrátka věci, které nikoho nezajímají a samotní Zombie jsou na scéně dohromady asi 30 minut ze 7 hodinové stopáže, to je ubohé. Celý seriál má nezajímavé, nefunkční a špatně zahrané postavy, má lacinný look ( ten krokodýl na konci už docela hraničil s Asylum), je to celé umělé, nezáživné se všemi moderními trendy ( To měli i Boys, ale ti šli na to chytře a odvážně), příběh je o ničem a akce je alespoň průměrná, ale je jí tak málo, že nestojí pomalu ani za zmínku. Pavouci ve 3.díle a hrátky s motorovkou ve 4.díle byly ucházející, možná kdyby zvýšili rozpočet, vyměnili dvě ústřední pipky za dva sympatické mariňáky, kteří by hláškovali a řezali to tam o sto šest, tak bych mohl být i relativně spokojený i přes zmíněné negativa, ale takhle je to Teen soap opera se zombíky v pozadí s nálepkou RE. Někteří lidé psali, že kdyby se film nejmenoval RE, tak by to byla pecka. Nesouhlasím, myslím, že je jedno jak se seriál jmenuje, sračka to bude pořád stejná. Zlatý Racoon City! 3.5/10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sotva průměrný zombie seriál si rovnou podřezává žíly tím, že z obsáhlé videoherní předlohy zneužívá jen pár jmen a monster, jinak ji sprostě ignoruje. Proč, sakra?! Jako nejedná se o kompletní diletantskou tragédii a nevypadá úplně marně, jenže neskonale hloupých kravin, nad kterými nikdo dospělý zjevně nepřemýšlel, protože tohle mají mladí (konzumenti Netflixu) určitě rádi a zdá se to efektní, obsahuje mraky. Hlavně však namísto atmosféry, hororu/survivalu a gore řeší (školní) trable dospívajících dcer Alberta Weskera (pominu-li naprosto zcestný casting, tak jako vždy skvělý Lance Reddick) v jedné časové linii, a umanuté utíkání a jakési hledání léku v budoucnosti zamořené nemrtvými v té druhé. ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

po 4 díle už fakt nedokážu pokračovat. A to jsem se fakt snažil abych to nevypl hned po prvním díle... Představuji si,  pracuji na střihu tohoto serialového kousku s režiséry a dalšími lidi ze štábu , vím že mam v ruce hromadu hoven tak to začnu sestříhávat a aby to bylo alespoň trochu zajímavější, tak co pak min budou timeskipy mezi minulostí a přitomností, jen proto, aby jsme měli jen hinty sem hinty tam, do toho vložím dialogy o ničem.   Na co si tady sakra hrajeme, víme že jde o zombie serial už v první scéně seriálu jsou vidět. achjo  Postavy ploché jako stůl, Wesker není Wesker, ale naprosto iracionální věděc, který se sebou nechává manipulovat.. předpokládám, že tam bude nějaké odhalení že to nebude on vůbec dále aby "šokovali" Typuji clon? možna i více než jeden...  A co se týče "Resident evil" no Resident evil to nevidělo ani ze zatáčky, jen si sprostě vzali značku kterou si na tuto hrůzu přilepili.  Jak jsem před vydáním četl že to bude v "budounosti" tak jsem řikal ok možna tam budou nějaky zajimavý nápady a třeba by se to mohlo i provázat s hlavním story linkou z her. Ale ne toto zase máme zombie apocalypsu na globální bázi. Kdyby tady nebyli takové debilni timejumpy a soustředili se na to "drama" z minulosti bylo by to alespoň trochu zajímavé, ale toto je  kalamita... Trochu jsem doufal že to bude alespoň guilty pleasure, ale ne je to přesně takové jaké jsem předpokládal.. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy se Wesker (Ella Balinska) ptá na hrudní prototyp, má na mysli P30. Jedná se o hrudní injektor, který aplikuje látku vyvinutou na základech viru Progenitor. Tato látka zesiluje fyzické schopnosti subjektu, čímž z něho udělá supervojáka. Jediným známým nositelem P30 byla zmanipulovaná Jill Valentine, které museli toto zařízení ve tvaru brouka strhnout Chris s Shevou z hrudi ve hře „Resident Evil 5“. (ScarFace_V8)
  • Obří zmutovaný červ, který se objeví v budoucí časové lince, je velmi podobný červímu bossovi Gravediggerovi ze hry „Resident Evil 3“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama