Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

No jo otevřený konec, přesně to co nemám rád. Ale s ostatními sledujícími nesouhlasím, protože já samozvaný profesor zobíkologie říkám, že seriál je podařený, sympatický a dobře zahraný. Jo říkejte si Hardyové a LIVINGDEADové co chcete, jakmile nehraje Mila Jojovič tak je zle co? Těším se na další serii. Na druhou stranu "I am not ok with this" jsem se jí taky nedočkal. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Děj v postapokalyptický budoucnosti příšerný, děj v přítomnosti o chlup lepší, ale stále skoro nekoukatelný. Jediný vyloženě + seriálu by se dala označit jen Paula Nunez. Sice i ta často přehrává až běda, ale alespoň je tu za pěknou mrchu, nosí podpatky a dle svých slov perfektně š***. Zbytek fakt nestojí za zmínku. Scénář je hrozný, akce neexistuje, zombie tu prakticky nejsou, na konci je wtf dinosauří aligátor, nemá to eye candy momenty, má to jen solidní hudební doprovod. Jenže když je vám všechno doslova ukradený, stejně soundtrack ničemu nepomůže. Šílenost, která byla po zásluze zrušena. ()

Reklama

El.Negros 

všechny recenze uživatele

Slabé jako dech zombíka v mrazáku. Nevyrovnané jako pitný režim Dády Patrasové. Téměř klasická zombie platforma se propadla, díky trendycool antiwhite and lgbt++ nápadům, ušitým pro multigender-stricly-vegan-loosers-club jménem NeoNetflix, téměř na úplné dno. Post-apo část, odehrávající se v budoucnosti docela jde i přes úpornou snahu tvůrců, poslat ji svými vyložené dementními zvraty přímo do análního otvoru rozkládající se zombie prostitutky z Chomutova. Škoda, že byl Baxter (nejzajímavější charakter) poměrně brzy (v nejzábavnějším 4. díle) popraven rasistickým Netflixem jako bělošský heterák (tfuj tfuj a krížek do vzduchu). Část příběhu odehrávající se v minulosti, v kontextu se značkou Resident Evil, vážně nechápu. V těch flashbacích jde o multigender vztahovku, problémy dospívaní, daddy issues a (opět) scénáristickou debilitu. Pro běžný televizní seriál na Prima Love pro mladé, pubertální, pohlavně nevyhraněné masturbátory(ky) asi vpoho…Klidně by se to mohlo jmenovat Weskers junior high – black is new white.  Proč to ale nasírat do zombie klasiky, kde člověk taková témata  prostě nečeká a “kuurva” fakt nechce ? Zajimavé, že na tomto projektu dělal Andrew Dabb, týpek co má na svědomí mnoho dílů úspěšného a populárního Supernatural…..Asi došly prachy za koks a VIP shemaly, tak udělal tuhle hrůzu na objednávku NeoFlusu. Vždyť oslovuje celých 10% lidi na planetě včetně zahořklých paniců ověšených medailemi typu genderlooser roku. Každopádně celá série vyznívá tak, že si všechny problémy naše afroamerické hrdinky způsobily samy svými vysoce imbecilními nápady. Za to jedna hvězda nahoru. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Netflix se zase vyznamenal! A pokud si myslíte, že to myslím v pozitivním slova smyslu, tak jste vedle jak ta jedle. Dal jsem stěží jeden díl, víc mi můj organismus nedovolil, protože bych dostál nezvratného selhání všech vitálních funkcí. Tento projekt nemá absolutně nic společného s hrami. To, že hlavní devízou seriálu jsou zombies, z toho totiž automaticky nevytváří součást této známé značky (tady se někdo asi hodně uhodil do hlavy). Film z minulého roku nebyl dokonalý, to vůbec ne, ale snažil se, nabídl nám divákům milované (Jill, Chris, Leon, Claire atd.) i nenáviděné (Albert Wesker) postavy z původních her a zpátky nás přenesl na známé lokace (Spencer Mansion, policejní stanice v RC). Tohle nemělo spatřit světlo světa. Otřesný vizuál (ta obří housenka a přeměněný dobrman? hodně špatný vtip...), nezajímavé hlavní postavy (z těch dvou hlavních hrdinek v roce 22 mi nebezpečně stoupal krevní tlak), nepochopený Wesker, příběh úplně o ničem. Dál to dokoukávat nebudu, chci si zachovat stejný počet neuronů jako před zhlédnutím. Za mě 2/10 ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Resident Evil: Raccoon City, je totální blbost, ale snažil se být aspoň trochu věrný hrám. Bohužel tento seriál má se hrou společný pouze jméno. Příběh, který někdo vymyslel, tak za hodinu, je tu roztahaný do osmy dílů, kde se pořádně ani nic moc neděje, jen se člověk dívá na absolutně nudný postavy, které vás prostě nezajímají. Jediná známá postava ze hry, je tu Wesker, bohužel nějakého totální idiota napadlo z něho udělat kladnou postavu. Upřímně, když se nad tím člověk zamyslí, tak ta postava se mohla jmenovat jinak a vyšlo by to nastejno. Celkově, je to nejhorší Resident Evil jaký mohl být natočený. PS: To CGI toho psa, vypadá pořád hrozně. :D ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Psací stroj, který vidíme hned v několika záběrech, kdy se Jade (Ella Balinska) snaží dovolat své dceři z uzavřené místnosti, je odkazem na herní adaptaci „Resident Evil“, kde se psací stroj používá k uložení hry. (UncleMorty)
  • V čase 26:31 můžeme slyšet tzv. Wilhelm scream. (LUKICKK)

Reklama

Reklama