Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by mě nebavilo se na to dívat, ale očekávání a nadšení klesalo hned od první minuty. Vydržela jsem do konce... no a konec to zabil. Nebo spíš nic neukončil :D slátanina s příšerným scénářem, nevysvětleným dějem a prostě Wesker má být nácek a ne černoch. Já fakt nechápu, proč je tak těžké udělat film podle hry - vždyť to mají filmaři naservírované jak na stříbrném podnose a stejně nikdo není schopný to udělat pořádně. Fakt nechápu... ()

majec4 

všechny recenze uživatele

V druhej casti si vravim, ze toto bude asi omyl. Kvoli mojej p. manzelke som vydrzal celu seriu. Akoze whaaat? Takto to skurvit? Inak keby sa ma niekto spyta: "Ako sa da skurvit Resident Evil?" Tak by som mu povedal, "Opytaj sa v Netflixe." Tie traposske zapletky nastrocnych bab to umelo natahovali. Myslienka s dvoma casovymi liniami bola fajn, no boli miestami dost nevyvazene. Jedna cast pred koncom (neviem ktora konkretne) ma celkom bavila, takze si nedovolim ist do odpadu, ale inak, to co bolo? ()

Reklama

bozka10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálne nefunkčná paodnož značky Resident evil, ktorá neprináša okrem raw-vega,LGBT,africko teenegerského sociálne dramatického výplachu absolútne nič nové.O horore tu nemôže byť ani reč, scény so zombie by sa dali v celom tomto paškvile rátať na sekundy a monštrá na troch prstoch vrátane úplne otrasnej dúhovo rozprávkovej husenice, ktorá evokuje skôr pobavenie ako creepy monštrum.Velmi slabá RE: posledná kapitola pri tomto hnuse vyznieva ako hororový klenot.Otrasný casting, otrasný príbeh, nulové napätie, nulová atmosféra, veľmi amatérky podaná sračka, ktorá dehonestuje značku RE.Silno to líže odpad. ()

ramislav 

všechny recenze uživatele

Podle mě se tento seroš natáčel pod jiným názvem a úplně jiným fylozofickým příběhem, ale v post produkci si uvědomili, že vyrobili totální slepenec všech covidových zapařených hoven. No, tak někdo velkej a chytrej změnil název na Resident Evil, aby fanoušci mohli stříkat blahem. Nic proti černejm bratrům, ale ČERNEJ WESKER? PROBOHA PROČ? Vydržel jsem celý první díl a konec. To se opravdu nedalo :) Navíc mě začínají úplně vysírat těma sračkama s LGBT tematikou. Furt ty sračky lítaj ze všech stran... Hele, 10% za Černýho Weskera. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

No jo otevřený konec, přesně to co nemám rád. Ale s ostatními sledujícími nesouhlasím, protože já samozvaný profesor zobíkologie říkám, že seriál je podařený, sympatický a dobře zahraný. Jo říkejte si Hardyové a LIVINGDEADové co chcete, jakmile nehraje Mila Jojovič tak je zle co? Těším se na další serii. Na druhou stranu "I am not ok with this" jsem se jí taky nedočkal. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Postava s motorovou pilou zahalená pytlem přes hlavu je odkazem na ikonického herního záporáka ze hry „Resident Evil 4“. (UncleMorty)
  • Podle showrunnera Andrewa Dabba je seriál kánonem a pojí se s příběhem herní série. Dějová linka 1. série seriálu se odehrává cca rok po událostech videohry „Resident Evil: Village“. (NiWi)

Reklama

Reklama