Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Glena Jacobse si pamatuji už ze Smallvillu, kde pouštěl hrůzu, jenže v tomto filmu jí pouštěl desetkrát tolik. POpravdě kromě něj mě žádný další herec tady moc neoslovil, snad kromě Christiny Vidal, kterou jsem také už někde zahlédl, jinak herci byli nejslabší stránkou tohoto filmu. Nejednalo se sice o nic převratného, ale ve svém žánru je tento horo jedním z nejlepších, co jsem kdy ciděl. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Parta teenagerů je sice skutečně na odstřel a pravděpodobně u vás nevzbudí největší sympatie, ale ruku na srdce, komu to vadí? Aspoň vám jich nebude líto, až je Glen Jacobs rozpáře, přetrhne, zmáčkne nebo roztrhá. A o to přeci jde - o poetickou vyvražďovačku a té se dočkáte. Kusy masa a hektolitry krve stříkají na tmavě zahalenou obrazovku a vy utíkáte spolu s dalšími obětmi schovat se do dalšího nelogického kouta. Takže nevidím důvod, proč nedat průměrné 3 hvězdičky, které si tenhle filmík zaslouží. Navíc si užijete pár vrcholně nechutných scének a i nějaké to pěkné nahé tělíčko se mihne šerem... ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický slasher moderní doby,což se tedy už od začátku tímto směrem více než dost přibližovalo-parta mladých lidí,pár v pohodě,pár bastardů,jedno odlehlé místo se svojí historií,..což však od tuctových filmů tohoto směru má See No Evil navíc,to je neskutečné množství brilantních gore scén.Už hned první mi přiotevřela oči a od té doby jsem se velice příjemně a hlavně nad očekávání bavil.rozuzlení bylo teda velice trapné,ale to vám na konci celého toho masakru je uplně u prdelky...Po delší době americký výtvor,který není cover na straší klasiku a který má něco víc než ta záplava tuctových slaherů.. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)

Reklama

Reklama