Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

stOKYi odpad!

všechny recenze uživatele

Ako niekto môže takéto bezduché kraviny natáčať nepochopím.. a čo ešte viac nepochopím ako môže taká maximálna filmová degenerácia zarobiť 18 milionov dolárov + niekoľko miliónov za predané DVD. Ľudia sú asi naozaj hlúpi ak pozerajú filmy ktoré sú úplne predvídateľné a to čo náhodou nieje predvídateľné tak je maximálne nezaujímavé, po prípade sme to videli už v 100kách iných filmov. Ale čo sa čudujem, v dnešnej dobe scenár filmu asi tvorcom veľa nehovorí. Tí sa asi nedržia Zinnemannovho hesla že "na filme je najdôležitejší scenár, scenár a scenár a ostatné je už iba na poriadné vykreslenie už zase len spomínaného scenára" ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle další horor z té široké rodiny vyvražďovaček. Rodiny vskutku obří, kde se však všichni příbuzní podobají jako vejce vejci. Tu a tam se někdo vyvýší vyší brutalitou, více lekačkami či nějakou hezkou herečkou, ale to je tak vše. Pravidla tohoto žánru jsou daná. Nějaká skupinka někam jede, na něco nebo někoho tam narazí a to něco nebo někdo je postupně likviduje. Buď nakonec nějaký šťastlivec přežije a ono monstrum zneškodní, nebo ne a pak jsou tu otevřené konce pro druhý, třetí, čtvrtý a někdy i pátý díl. A tak nic nového od takového díla skoro čekat nejde. Důležité jsou však lokace, kde se onen tuctový příběh vypráví. A v tomto filmu je právě ono místo samotné jeho hlavní devizou. Alspoň u mne. Hotel Blacwell naštěstí nebyl léta adaptován a tak, když v roce 1971 vyhořel, bylo veškeré vybavení i vnitřní dekorace původní. Milovníci art deca ihned s gustem obhlédnou všechny ty detaily vstupní haly, lustrů, výtahu i samotného vybavení pokojů. Nevím, zda tvůrci natáčeli film v nějakém skutečně vyhořelém hotelu z meziválečného období či se jednalo o kulisy. Pokud ano, byly dokonalé a já velmi oceňuji ty, kteří se tím takto zabývali. Ději jsem věnoval pozornost pravda menší, tam se jednalo o naprostou tuctovku zralou sotva na dvě hvězdy. přihlížím ale k originálnímu prostředí. Dávám tedy za tři naostřené háky. * * * ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nechala jsem se nalákat trailerem a byla to chyba. Velice dobře splnil svůj účel. Hned vám nastíním, o co ve filmu jde. Parta mladých delikventů si chce snížit trest tím, že půjde uklízet zchátralý barák. Zatím se všechno vyvijí slibně. Pak to teprve příjde. V domě číhá zabiják, který bude naší mládeži úklid pěkně znepříjemňovat. Čapne vždycky toho nejbližšího. Mrskne s ním o zeď a pak mu provede něco hrozného. Nejde o žádného mutanta nebo minozemšťana, ale o šílence, který má zálibu ve vydloubávání očí. Pěkně hnusná záliba, ale kdyby sbíral známky, tak ho do filmu asi nikdo nepustí. Za vším hledej fanatickou matku. Takže, bacha na rodiče, oni jsou klíčem k našemu chování. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +je to krátký, takže nenudí, postavy se chovají normálně, příběh je zajímavej, dobře vysvětlen, děj je jednoduchej, dále prostředí, záporák, pěkně (ne)chutné scény a dlouhé záběry, výborné zvuky, občas lekačka, charaktery jsou načrtnuté -bohužel jejich potenciál není využit, efekty tu moc nejsou, kvalita je slabší a filtr na kameře se mi taky moc nelíbil, hudba je jen občas/// V situaci kdy nových hororů moc nevzniká a ještě méně těch kvalitních a k tomu za situace, že jste už všude byly a všechno viděli (myšleno, že už vás v hororu nic nepřekvapí), jsem neodolal a sáhnul po filmíku, který se mi válel na disku. A nakonec jsem udělal dobře. Film od režiséra, kterej natáčel péčka si střhnul horůrek :-) (trošku atmosférou a záběry připomíná Texaský masakr...) a celkem se mi líbíl. Má několik plusů, které jsem vyjmenoval výše a jen pár mínusů. Od vyššího hodnocení ho stahuje jen neučást nějaké herecké hvězdy a technické zpracování (k tomu přičtěte kvalitu DivXu), které vyzní jakoby se jednalo o španělský horor nižší kvality. I proto k celkovému hodnocení přidávám 10% abych byl oběktivní a hodnotil to co se vám do ruky dostane díky DVD formátu./// Celkem 63%/// Viděno podruhé 22.3.2009 v TV ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud máte chuť na pořádnej slasher, s Neviditelným zlem nemůžete sáhnout vedle. Všechny ingredience, co má tento hororový subžánr mít, tu dostanete měrou vrchovatou- partu mladých (tentokrát ovšem ne středoškoláků, ale delikventů, co si maj odpracovat svých pár hodin nucených prací, aby se jim zkrátila výše trestu (pro někoho se zkrátí hned hehe :)), skvělé deprimující interiéry zatuchlého (a vyhořelého) monstrhotelu, jenž je protkán temnými chodbami a zkratkami (to aby se hlavní "hrdina" tolik nenaběhal) a propos, když už píšu o "hrdinovi", to je pravděpodobně největší devíza See No Evil, Glenn Jacobs je slasherový maniak par excellence! :) Spokojenost maximální. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)
  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)

Reklama

Reklama