Reklama

Reklama

Animatrix: Poslední let Osirise

  • USA The Animatrix: Final Flight of the Osiris (více)

Obsahy(1)

Jedna z povstaleckých lodí, križujúca posapokalyptický skutočný svet, je napadnutá strojmi. Jeden z jej členov sa musí čo najrýchlejšie napojiť do Matrixu a varovať posledné ľudské mesto - Sion... (Avathar)

Recenze (136)

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Díky své výtvarné stránce, věrně kopírující původní filmový svět, nejlepší epizoda Animatrixu. V roce vzniku (2003) určitě CGI špička a ve srovnání se zde často vzpomínaným FF také jasný vítěz (i když je to trochu nefér srovnání). Animace a všechny exteriérové (anorganické) záběry z povrchu jsou v podstatě stejně kvalitní jako trikové záběry z druhého a třetího dílu ságy. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Zrovna tenhle jedinej díl jsem viděl ve špatný kvalitně. Proto jsem si i ze začátku myslel, že je to hraný, páč bez detailního pozorování se to asi nedá ani moc poznat. Dle komentářů věčná škoda, ale i tak to je solidní příběh na pět hvězd. Ne zázračnej jako některý jiný díly Animatrixu, ale solidní. edit: 4.2.2012 - konečně viděno v HD. Na hodnocení to ale nic nemění, prostě jedna z lepších (ale ne nejlepší) část. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Matrix bol udalosťou tisícročia. Nečudo že sa machri na poli animácie rozhodli ukázať nám viac s tohto sveta a z mytológie. Tento diel rozpráva o udalostiach tesne pred druhým dielom. Kedy zisťujeme plán strojov napadnúť posledné mesto ľudí. Vizuálne úchvatné dielko, v 3D prevedení - z veľmi peknou hrdinkou. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak to je přesně to co jsem čekal že přijde. Vymaštěnost. Po kvalitním japonském rozjezdu se zase ocitáme ve virtuálním světě, kde to nemá ani hlavu ani patu. Mě měl jako na prdel posadit tenhle trapnej, ubohej kovbojskej soubojíček? To má být sci-fi a ukazujou tam jak hlavní hrdinové ve virtuálním světě, ničím nepokoření z jedoho procenta udělají chybu, kde i milimetry unikají čepelím katan. A vzápětí se ukáže holá prdel. To je to co všichni na Matrixu obdivují? To připitomělé supermanství ve virtuální realitě? Nebo jak se dá tahle hovězina nazvat?..Dost trapný. Dám tomu dvě hvězdy a to za pozdější akci. Mělo to zůstat na japoncích. Protože tohle byla nehorázná trpárna. Matrix má dobrou pointu. I když pro mě totálně vykradenou od Terminátora. Ale tu pointu dokázali ve skvělé zformovat pouze japonci. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po graficke strance je tenhle dil absolutne nejlepsi a prekonava i Final Fantasy. Problem je, ze je zarazenej hned jako prvni pribeh a pak ostatni filmy se svoji grafikou vypadaj trosku chude. Ze zacatku tu je hezky sexy zpracovanej souboj a pak nasleduje kratinkej pribeh, kterej ale vyplnuje mezeru v hranejch Matrixech, kde se o lodi Osiris zminujou. Jeden z nej dilu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama