Reklama

Reklama

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (933)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Angelina a Brad jsou atraktivní sólo a co teprve v páru a přiznávám, že pohled na jejich tělesné schránky neurazí. Jenže, a řikám to nerada, jsem tu viděla všechny možné akce, jen ne herectví. Angelině museli "nalepit" slzu, když truchlila za manžela, jinak se z její tváře nedalo vyčíst, že by jí to snad i bylo líto a Brad zase stále používal jeden jediný úsměv a na mě dělal dojem, že ho to celé příliš netankuje. Škoda, že málo prostoru zbylo pro Vince Vaughna, protože ten svých pár štěků zúročil naopak velice vydatně. Příjemný relaxační bonbónek, ale Swingers se vám povedli víc, pane Limane. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pitt i Angelina jsou docela dobří. Mají styl, ale navzájem to mezi nimi nefunguje, což u snímku, který na chemii stojí je celkem zásadní problém. Akčnější Válka Roseových se tedy nekoná, byť se to dost snaží. Také je to zbytečně dlouhé, zkrácení by jen pomohlo, obvzláště v rozvláčném úvodu. Akční scény jsou spíše průměrné, celé to tak nějak nezáživně uběhne, nijak extra to nepobaví a ani jako letní oddychový popcorňák to neobstojí. Nebýt Vaugha tak to nestojí tuplem za nic. Potenciál to sice má, ale krom dvou tří scén kde je nějaké pnutí mezi charaktery cítit je to spíše rutinérsky odvedená práce. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Limanovi by sadol po Bourneovi akčne čistokrvnejší snímok, no podľa mňa to bolo celkom povedené, niečo medzi tromi a štyrmi hviezdičkami. Celkom milé, svieže, vtipné, rýchle a bez zbytočných zádrheľov. Občas nejakí tá pritiahnutá za vlasy scéna, ale inak sa na to dalo pozerať. Jolie je vo svojej roli ozaj riadna mrcha, ak je taká aj naozaj, veľa šťastia Brad. 75%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

měli se milovat v dobrém i ve zlém, dokuď je smrt nerozdělí. jane je chytrá, je sexy, nemá zábrany, je spontální, komplikovaná, prostě rozkošná. john je ten nejmilejší, jakého kdy potkala. přichází ovšem manželská krize a sezení u psychologa, které je prokládáno ústřižky jejich společného života a plněním úkolů. jednoho dne dostávájí úkol ,,Ú" a pak mají každý 48 hodin, aby zlikvidovali toho druhého. komu držet palce? já B.P! jak všechno dopadne je asi každému jasné, protože tak to má v pohodové komedii protkané akčními scénami být. z obou představitelů hlavních rolí vyzařuje ,,TO" co vás vtáhne do děje a akce je zde také dost. tenhle film má především úkol pobavit a to u mě fungovalo. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Popkornový prvoplánový filmeček na jedno použití, který jakž takž funguje díky ústřední herecké dvojici a slušnému, byť kolísajícímu tempu. Celkový dojem: 50 %. Angelinu Jolie příliš nemusím, ale v tomto případě byla její mondénnost ku prospěchu věci a typově dokonale zapadla do role. Brad Pitt zase ukazuje, že jeho pověst hvězdy má opodstatnění. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Angelina Jolie (Jane Smith) aj Brad Pitt (John Smith) dostali za svoje úlohy rovnaký honorár vo výške 20 miliónov amerických dolárov. (Fabrinka)
  • Režisér Doug Liman počas natáčania neváhal improvizovať. Keď Brad Pitt (John Smith) nešťastnou náhodou zakopol a spadla mu zbraň, rozhodol sa režisér tou istou situáciou pobaviť aj divákov. A tak do výsledného zostrihu prenikla aj scéna, v ktorej pán Smith nechcene prestrelí čelné sklo auta svojej ženy (Angelina Jolie). (youtoo18)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama