Reklama

Reklama

Spy Kids 3-D: Game Over

  • Česko Spy Kids 3D: Konec hry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý špion Juni Cortez natrvalo opustil OSS, organizaci sdružující všechny nadějné agenty jakéhokoliv věku. V současné době podniká na vlastní pěst jako soukromý detektiv. Není moc spokojen a moc se mu nedaří, ale o návratu do OSS nechce ani slyšet. Toto rozhodnutí však přehodnotí poté, co se dozví, že jeho sestra Carmen má velké potíže. Jako agentka OSS byla vyslána do kyberprostoru, aby ukončila nebezpečnou videohru jménem Game Over, kterou ovládá muž jménem Hračkář. Ten touží po vystoupení z kyberprostoru a ovládnutí všech dětí, čili celé budoucnosti lidstva. Carmen ve hře uvízla a už se nedokáže sama Hračkáři postavit. Juni neváhá a do kyberprostoru vyráží za ní ihned poté, co obdrží nutné informace k akci od manželů Gigglesových. Zpočátku má Juni ve hře jako nový hráč problémy, velmi brzy přichází o jeden z devíti životů. Navíc se dozví, že mu vyměřený čas pro záchranu sestry utíká rychleji, než předpokládal. Následně ale potkává uvnitř hry tři další hráče, kteří testovali jednu z verzí hry a poprosí je o pomoc. Ti mu poradí, že další kolo hry je na druhé straně Měsíce a tak se tam Juni nechá vystřelit. Na Měsíci obdrží zprávu z OSS, že si může vybrat jednoho člověka, který ho bude jako pomocník při hře doprovázet. Vybere si svého dědečka Valentina... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Bolo toho jednoducho moc. Tam, kde sa predošlé dva diely dali ešte ako tak zniesť, tak tento podkopáva nielen úmysel predošlých častí, ale aj celkovú rodinnú zábavu do nestráviteľného, neefektného, na niečo sa neustále hrajúceho sa príbehu, ktorý je špičkou nevkusu a v prípade hereckých hviezd aj premárnených šancí. Kŕčovité, neprirodzené, efektmi podkopávané do najhlbších vôd podpriemeru. Naozaj neviem nájsť ani jedno označenie, ktoré by tento film spravilo znesiteľným. 3D je jediný prvok, ktorý funguje tak ako má. Všetky tie súčiastky a kričiace tváre detí, ktoré letia na obrazovku museli v kine spraviť poriadny rozruch, hlavne ak uvážime, že to bol po dlhom čase prvý celovečerný film robený pre 3D - čo je vlastne jediné jeho novátorstvo v rámci filmu ako takého. Ale zvoliť si za taký spôsob novátorstva práve Spy Kids, kde sa s hlavných hrdinov stali len prehrávajúce variácie kedysi celkom roztomilých hrdinov. Ďakujem pekne neprosím. Zvrhlosť dobrého vkusu ospravedlnená vetou - veď je to pre najmenších. A tomu akosi nemôžem, alebo nechcem uveriť. ()

Rominator odpad!

všechny recenze uživatele

Cheech Marin, Danny Trejo jako "Machete", Tony Shalhoub a Steve Buscemi se objevili v závěru a ještě na tak krátkou dobu (každý tak na 10 vteřin), měli to vůbec zapotřebí? Antonio Banderas, Carla Gugino, Salma Hayek, George Clooney a Elijah Wood se zdrželi o trochu déle, ale taky žádná sláva. Ani Sylvester Stallone se moc nepředvedl a to hrál pět postav. ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Stallone, Banderas, Clooney, Buscemi, Wood a Hayek(naprosto rozkošně culíkatá=D ) "dirigovaní" hračičkou Rodriguezem, když si člověk přečte tyto jména, tak očekává něco velkolepého..ovšem, to co je vám nakonec naservírováno je naprosto šokující(v pozitivním smyslu slova). Dostanete naprostou blbinu pro celou rodinu, ovšem nesmírně zábavnou:)..hvězdy i dětští představitelé se jistě při natáčení vyblbli a to samé jistě platí i při domácí rodinné projekci či rodinné návštěvě kina(zvláště v 3D podobě, se(nejen)děcka musí bavit).. Rodrigueze bych za tento úlet nekritizoval, účel to dle mě plní..blbost to je, ale zábavná.. A Salma Hayek(nemůžu si pomoct) velmi šukézní=-).. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez natočil kvalitní zábavné akční filmy a taky natočil jak vidím otravné pohádky pro nejmenší. Čert ví co ho vedlo ke druhému žánru. Děj vypadá jako zrecyklovaný Tron. Sylvester Stallone byl asi v roce 2003 v totální krizi. Budu se snažit na tento film co nejdříve zapomenout. Vidět jej ale pro mě byla povinnost. Alespoň vím že mám vynechat ostatní díly. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Nostalgia pracuje. Ono je to vo svojej podstate (a vlastne vo všetkom ostatnom) strašná demencia, ale podávaná tak úprimne, že sa na ten film nedá byť nahnevaný. Rodriguez dobre vedel, čo točí, a nesnažil sa to nijakým spôsobom maskovať alebo nedajbože brať vážne (-"Sú tam dva vypínače: jedným sa ukončuje hra a druhým sa púšťa Hračkár na slobodu." -"Ktorý idiot toto vymyslel?"). Kopec uletených nápadov (robotí duel a závod na motorkách som ako decko neskutočne žral), plejáda cameo roličiek a tiež jednoduché, zrozumiteľné a na detskú myseľ fungujúce posolstvo. Dokonca mám dojem, že aj tie odporné triky sú odporné zámerne a majú reflektovať nedokonalú grafiku vtedajších počítačových hier. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Sylvester Stallone v jednom z rozhovorů prozradil, že se ptal svých dětí na jejich názor na předchozích díly série Spy Kids a zda by měl přijmout roli i v tomto pokračování. (Elbarto08)
  • Sylvester Stallone o filmu prohlásil, že je to jediný snímek, ve kterém hraje a na který se současně mohou dívat i jeho děti. (VMa)
  • Díky natáčecímu plánu natočilo mnoho herců závěrečnou scénu zvlášť a později do ní byli digitálně doplněni. (Elbarto08)

Související novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (více)

Reklama

Reklama