Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chybělo docela málo a byl bych náramně spokojený. Chybělo pouze to, aby režisér, v důsledku popularity nejrůznějších komedií proslavené Jennifer Coolidge, trochu omezil rozsah její role, nebo spíš aby ji umírnil. Ne pokaždé, když se objeví ve filmu, to musí být dvanáctá verze Stifflerovy mámy, tady totiž její komediální kreace působí veletrapně. A to mě hrozně mrzí, Hilary Duff se mi totiž asi poprvé v její kariéře opravdu líbila a Chadovi se v teenagerovském žánru nevyrovná snad nikdo. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Chvilku po úvodních titulcích jsem odešel.:-) Napodruhé jsem to s vypětím všech sil dokoukal, ale teď je na mě hodně naštvaná aorta, pravá hemisféra, asi trilion axiomů a rohovka. Myslel jsem, že Jacksonova Weta Digital udělala hologram Libušky Šafránkové a jala se natočit i s reinkarnovaným robotickým Pavlem Trávníčkem remake naší Popelky v současnosti. Ale holt se tak nestalo... ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Chápu nízké hodnocení, kdybych měla být objektivní, taky bych s hvězdami šetřila. Jenže snímek jsem jako malá zbožňovala a jisté nepochopitelné kouzlo si pro mě zachovává dodnes. A nebo je za tím jen nostalgie? Kdo ví, ale citát "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry" si budu pamatovat ještě hodně dlouho. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to mnohem a mnohem horší. Hlavně proto, že opravdu nemám ráda Hilary Duff a její pohled raněné laně (=její jediný herecký projev). Ale musím přiznat, že jde o příjemnou oddychovku. Člověk nemusí přemýšlet, zahráli mi mojí oblíbenou písničku na housle a Chad Michael Murray je fešák (i když na blonďáky moc nejsem). Abych nezapomněla - plesové šaty jsou náááádherné:) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (15)

  • Trailer obsahuje hudbu od Jamese Newtona Howarda z filmu Dave. (HappySmile)

Reklama

Reklama